Go to section: Nature and tourism
06 december 2012, 09:50 Nature and tourism views 3772
06 december 2012, 09:50 Nature and tourism views 3772

În Moldova se prognozează arşiţă de pînă la 30 de grade şi ploi cu descărcări electrice

În următoarele zile, vremea va fi determinată de o zonă de aer cu presiune atmosferică scăzută. Cerul se va menţine parţial noros. În unele zone, în special în nordul ţării, vor fi înregistrate ploi neînsemnate de scurtă durată cu descărcări electrice.

Potrivit informaţiilor acordate NOI.md de către Serviciul Hidrometeorologic de Stat, precipitaţiile vor continua pînă joi, 14 iunie. Temperatura aerului în aceste zile se va ridica pînă la 35 de grade.

Spre vineri, precipitaţiile vor înceta, iar maximele termice la finele săptămînii vor scădea puţin. Termometrul va arăta între 23 şi 28 de grade Celsius.


Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
2498 locuitori

Chiriet-Lunga este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Chiriet-Lunga este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de municipiul Comrat și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 2498 de oameni. Satul Chiriet-Lunga a fost menționat documentar în anul 1806.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.