Go to section: Nature and tourism
03 october 2017, 11:30 Nature and tourism views 40604
Intrarea moldovenilor în Rusia prin Belarus a devenit nevalabilă din punct de vedere juridic
03 october 2017, 11:30 Nature and tourism views 40604

Intrarea moldovenilor în Rusia prin Belarus a devenit nevalabilă din punct de vedere juridic

La adresa portalului VIZA.md parvin plîngeri de la cetățenii Republicii Moldova, cum că le este refuzată intrarea în Rusia de pe teritoriul Republicii Belarus.

Refuzul permisiunii de intrare vine din partea Serviciului Grăniceri al Rusiei. Motivul principal invocat: statutul punctului de trecere al frontierei este unul intern, nefiind punct de trecere al frontierei, destinat traficului internațional. Din acest motiv cetățenii Republicii Moldova sînt redirecționați către punctele internaționale de trecere a frontierei.

Vă reamintim că conform acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Federației Ruse privind călătoriile reciproce fără vize, semnat la 30 noiembrie 2000, intrarea și ieșirea cetățenilor din ambele țări este realizată prin punctele de trecere deschise traficului internațional. Între Rusia și Belarus nu sînt puncte internaționale de trecere a frontierei. Intrarea moldovenilor în Rusia prin Belarus a devenit nevalabilă din punct de vedere juridic.

Source: viza.md

Keywords:

Belarus , Rusia , frontiera , turism

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
2734 mii locuitori

Cinişeuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Amplasat pe malul pîrîului Saharna, satul Cinişeuţi este situat la o distanță de 13 km de oraşul Rezina şi la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2734 de oameni. Satul Cinişeuţi este cel mai mare ca număr al populaţiei din raionul Rezina. Prima menţiune documentară a satului Cinişeuţi datează din 5 februarie 1495.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.