Go to section: Nature and tourism
25 january 2017, 12:25 Nature and tourism views 4810
Două puncte de trecere rămîn nefuncționale
25 january 2017, 12:25 Nature and tourism views 4810

Două puncte de trecere rămîn nefuncționale

Două puncte de trecere de tip debarcader "Cosăuți" și "Vasilcău" rămîn nefuncționale. Poliția de Frontieră a anunțat că activitatea a fost sistată din cauza formării podurilor de gheață peste rîul Nistru.

Anterior, Serviciul Vamal a informat că postul vamal de tip debarcader "Soroca" și-a reluat activitatea și funcționează în regim normal.

În ultimele două săptămîni, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, a fost sistată activitatea mai multor posturi vamale și puncte de trecere a frontierei. Astfel, la 13 ianuarie și 16 ianuarie, postul vamal Vulcănești și postul vamal Molovata și-a reluat activitatea și funcționează în regim normal.

De menționat că, în scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cît mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o nouă aplicație „TRAFIC ONLINE".

Source: realitatea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
1454 locuitori

Cîrnăţenii Noi este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cîrnăţenii Noi și Sălcuţa Nouă. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Căușeni și la 63 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1454 de oameni. Satul Cîrnăţenii Noi a fost menționat documentar în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.