Go to section: Nature and tourism
16 january 2017, 09:35 Nature and tourism views 6683
Vremea geroasă revine
16 january 2017, 09:35 Nature and tourism views 6683

Vremea geroasă revine

După ce cîteva zile ne-am bucurat de temperaturi mai blînde, revine vremea geroasă. Astăzi, termometrele vor indica ziua pînă la minus patru grade Celsius în nordul ţării, iar noaptea minimele termice vor coborî pînă la minus 12 grade.

Spre sfîrşitul săptămînii, vremea se răceşte şi mai mult.

Ziua, se aşteaptă pînă la minus opt grade Celsius, iar noaptea, în nordul ţării, se vor înregistra până la minus 18 grade.

Marţi şi miercuri sînt prognozate ninsori slabe în toată ţara.

De asemenea, inspectorii de patrulare atenţionează şoferii din nordul ţării, acolo unde se aşteaptă ceaţă, să conducă maşinile cu mai multă prudenţă.

Source: publika.md

Keywords:

vremea , ger , meteorologi

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1832
Populația:
395 locuitori

Grozniţa este un sat din cadrul comunei Mihăileni, raionul Briceni. Satul este situat la o distanță de 27 km de orașul Briceni, la 38 km de stația de cale ferată Ocnița și la 202 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 395 locuitori. Prima mențiune documentară a satului Groznița datează din anul 1832.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.