Go to section: Cuisine
11 september 2016, 15:00 Traditional drinks views 6554
Vinul moldovenesc la Gala Magazyn Wino (Foto)
11 september 2016, 15:00 Traditional drinks views 6554

Vinul moldovenesc la Gala Magazyn Wino (Foto)

Recent, Oficiul Național al Viei și Vinului al Republicii Moldova a participat la Gala organizată de revista specializată Magazyn Wino, desfășurată în Varșovia. În cadrul acesteia, 10 companii vinicole din Republica Moldova și-au expus produsele la un stand comun, sub egida brandului vinicol de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie".

Pe durata expoziției a fost organizat și un master class, moderat de către cunoscutul sommelier Tomasz Kolecki Majewicz.

Source: www.polonia.mfa.md

Keywords:

vin , Polonia , expoziție

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
3025 locuitori

Olişcani este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Olişcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 6 km de orașul Șoldănești și la 124 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3025 de oameni. Prima atestare documentară a localității cu numele „satul lui Oleșco” datează din 20 decembrie 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.