Go to section: Culture
18 october 2012, 10:56 Culture views 9669
18 october 2012, 10:56 Culture views 9669

Un moldovean a luat premiul pentru cel mai bun film

„Hunger“, realizat de Alexei Pătrașcu, a fost ales de juriu cel mai bun film, din cele 21 prezentate la Festivalul Internațional de Film Animat Animest București 2012, relatează tv7.md.

Este prima sa animație care a obținut succesul la care nu s-a așteptat, spune Alexei. A decis să participe la Festivalul Internațional de Film Animat Animest mai mult pentru a vedea care va fi feedback-ul. „Animația cu care am participat la festival, a fost mai mult un test, dar care, în rezultat, a ajuns să fie o animație”, spune Alexei Pătrașcu.

Anul acesta Animest va fi pentru a doua oară și la Chișinău. În perioada 1-4 noiembrie vor fi proiectate mai multe filme animate, printre care, cu siguranță, va fi și animația cîștigătoare la competiția românească, cea al animatorului în devenire, Alexei Pătrașcu.

Keywords:

cultura , Festival , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1633
Populația:
778 locuitori

Logofteni este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Logofteni și Moldoveanca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Fălești și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 778 de oameni. Satul Logofteni a fost menționat documentar în anul 1633.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.