Go to section: Culture
28 july 2016, 11:02 Culture views 6107
Tînăra pictoriță Nicoleta Vacaru invită la vernisarea picturilor sale „Emoții” (foto)
28 july 2016, 11:02 Culture views 6107

Tînăra pictoriță Nicoleta Vacaru invită la vernisarea picturilor sale „Emoții” (foto)

Tînăra pictoriță Nicoleta Vacaru invită iubitorii de artă, joi, 28 iulie la o expoziție de pictură. Evenimentul se va desfășura în holul de la intrarea centrală în Casa Guvernului, acolo unde vor fi expuse 20 de lucrări ale autoarei.

Evenimentul este organizat de Ministerul Culturii și se încadrează în suita de acțiuni culturale dedicate aniversării a 25 de ani de Independență a Republicii Moldova. Expoziția care reunește 20 de lucrări ale autoarei va prezenta cele mai reușite picturi de o sensibilitate artistică aparte, deosebite ca și forme, dar cu aceiași originalitate de conținut, care sînt unite într-un concept unic, întitulat „Emoții".

Evenimentul va începe la ora 11:30, Piața Marii Adunări Naționale, 1. Mai jos puteți urmări unele dintre lucrările pictoriței.

Source: diez.md

Keywords:

expoziție , pictura , pictor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1637
Populația:
434 locuitori

Buteşti este un sat din cadrul comunei Camenca, raionul Glodeni. Localitatea se afla la distanţa de 10 km de orașul Glodeni şi la 178 km de oraşul Chișinău. onform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 434 de oameni. Satul Butești a fost menționat documentar în anul 1637.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.