Go to section: Culture
18 may 2016, 16:45 Culture views 6148
La Chișinău va avea loc concertul „Copii cuminți… cu vedete părinți”
18 may 2016, 16:45 Culture views 6148

La Chișinău va avea loc concertul „Copii cuminți… cu vedete părinți”

Pe 28 mai curent, la Palatul Național „Nicolae Sulac" va avea loc concertul caritabil „Copii cuminți... cu vedete părinți", devenit deja tradițional.

La ediția din anul acesta, pe lîngă cunoscuții participanți din anii trecuți, se vor alătura alții noi, relatează NOI.md.

„Este un concert deosebit de toate celelalte, pentru că, cu ajutorul lui, încercăm să promovăm ideea de familie, acolo unde copiii colaborează cu părinții sau părinții se implică foarte mult în activitățile copiilor", a subliniat organizatoarea evenimentului, interpreta Nona Marian, în cadrul unei emisiuni TV.

Potrivit acesteia, banii colectați de pe urma vînzărilor de bilete vor merge la dezvoltarea culturii copiilor din satele Moldovei. „La copii talentați, care, din păcate, nu întotdeauna au un instrument bun la care să cînte sau le vom cumpăra costume naționale cu care colectivele pot participa la concursuri. Am mai făcut terenuri de joacă pe lîngă cîteva grădinițe, terenuri sportive pentru unele școli primare, calculatoare și multe altele", a adăugat Nona Marian.

Printre interpreții care vor participa în premieră la acest concert se numără Lenuța Gheorghiță, Maria Iliuț, Lucia Bejenari. Pe lîngă aceștia vor evolua Aura, Nona Marian, frații Advahov, Dana Marchitan, Larisa Busuioc, Aurel Chirtoacă și alții.

Source: www.noi.md

Keywords:

copii , concert , vedete

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1748
Populația:
762 locuitori

Constantinovca este un sat din cadrul comunei Pervomaisc, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Căușeni și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 762 de oameni. Satul Constantinovca a fost menționat documentar în anul 1748.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.