19 october 2024, 12:00 Culture views 205
Cine este moldoveanca Nadejda Căpățînă, care a făcut senzație la un concurs de talente
19 october 2024, 12:00 Culture views 205

Cine este moldoveanca Nadejda Căpățînă, care a făcut senzație la un concurs de talente

Tînăra moldoveancă de 27 de ani, care a făcut senzație pe scena de la Vocea României și a întors toate scaunele antrenorilor este educatoarele la o grădiniță din satul Sireți, raionul Strășeni.

Nadejda Căpățînă a explicat, la „O seară perfectă” de la ProTV, de ce a decis să meargă mai departe cu Horia Brenciu și Theo Rose, dar nu cu Irina Rimes.

„Eu în acea zi chiar am fost ultima, am avut de așteptat de la 7:00 dimineața, cu make-up cu tot tot. Am avut emoții mari, dar în momentul cînd am ieșit pe scenă chiar au dispărut. Mi-am imaginat că e o simplă prestație, am fost pe scene, am cîntat la atîta lume, e inadmisibil să mai am emoții după 10 ore de așteptat. Așa că a fost pentru mine un moment de performance”, a dezvăluit Nadejda.

Tînăra recunoaște că a fost surprinsă de faptul că toți antrenorii s-au întors la prestația sa: „Eram cu gîndul că măcar unul să se întoarcă și cumva Dumnezeu a ținut cu mine și mi-a dat 4 șanse: Ia, fiica, mea, cum îți place, la alegere”. Dar oricum, mi-am dorit foarte mult măcar anul acesta, pentru că am început să particip, eram fascinată de acest concurs încă de la 16-17 ani. Prima doată am fost cu profesoara mea de muzică, a fost prima încercare de a participa la acest concurs, eram mică, fără experiență, dar pentru mine era mult. Și tot așa mă retrăgeam, iarăși reveneam, încercam și anul acesta cred că a venit timpul. Mi-am zis că trebuie să mai încercăm o dată și a fost cu succes”.

Nadejda Căpățînă a explicat și de ce a decis să meargă mai departe cu Horia Brenciu și Theo Rose, ci nu cu Irina Rimes: „Sincer aveam dubii în momentul ăla. Eu vorbisem și înainte de a începe acest proiect și de a intra în acest show, în preselecții dinaintea scaunelor. Mi-am dorit foarte mult la Theo și Horia, mai mult la Theo, pentru că am și zis că îmi cîntă muzica aia în suflet. Dar în momentul cînd s-au întors toți 4 și am început o discuție foarte călduroasă cu Irina, m-am gîndit poate să-mi schimb alegerea, dar mi-am zis că primul gînd e cel mai important și primul lucru pe care l-am intenționat să-l fac trebuie să-l duc la bun sfîrșit și chiar sînt foarte bucuroasă de alegere. Irina, scuze”.

Tînăra a deschis parantezele și a povestit mai multe despre ea: „Stau în două țări. Circul Chișinău-București, în fiecare weekend avem evenimente, trebuie să plec la București, iar de luni pînă vineri sînt educatoarea de muzică la grădinița din satul Sireți. Încerc cumva să combin, să dispară bariera care este acolo și de un an și jumătate nu o mai simt, fac naveta între Chișinău și București”.

Source: noi.md

Keywords:

concurs , muzica , Romania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1645
Populația:
1953 locuitori

Stolniceni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Stolniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Hîncești și la 54 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1953 de oameni. Satul Stolniceni a fost menționat documentar în anul 1645.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.