10 april 2024, 15:00 Moldovan reality views 240
Emoții pe Aeroportul Chișinău: Cei 11 moldoveni care se aflau în Liban au ajuns acasă
10 april 2024, 15:00 Moldovan reality views 240

Emoții pe Aeroportul Chișinău: Cei 11 moldoveni care se aflau în Liban au ajuns acasă

Ministerul Afacerilor Externe informează că datorită eforturilor comune ale misiunilor noastre diplomatice din Turcia și Polonia și a suportului din partea Ucrainei și Organizației Internaționale pentru Migrație, s-a reușit repatrierea cu succes din Republica Libaneză a 11 cetățeni ai Republicii Moldova.

Cei 11 cetățeni, printre care majoritatea sunt mame și copii, au sosit azi pe Aeroportul Internațional Chișinău și au fost întâmpinați de către Secretarul General al MAE, Mihai Mîțu, și șefa Misiunii OIM în Moldova, Ester Ruiz de Azua.

”Sîntem recunoscători prietenilor și partenerilor noștri din Ucraina, pentru colaborarea eficientă și sprijinul oferit în această situație dificilă.

La fel, ne exprimăm gratitudinea față de Organizația Internațională pentru Migrație pentru excelenta cooperare și sprijinul acordat în acest proces”, se arată în mesajul autorităților de la Chișinău.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1524
Populația:
5039 locuitori

Ruseştii Noi este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ruseştii Noi și Ruseştii Vechi. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ialoveni și la 27 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 5039 de oameni. Satul Ruseştii Noi a fost menționat documentar în anul 1524.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.