09 march 2024, 15:00 Moldovan reality views 106
Vizita lui Donald Tusk în Moldova: accesul în anumite locuri publice va fi limitat
09 march 2024, 15:00 Moldovan reality views 106

Vizita lui Donald Tusk în Moldova: accesul în anumite locuri publice va fi limitat

Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de 04-05 septembrie 2024 va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală.

Măsura este luată de poliție, în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a E.S. dl. Donald TUSK, Prim-Ministrul Republicii Polone, care va vizita instituțiile de stat ale Republicii Moldova.

În aceste condiții, miercuri și joi, între orele 08:00-21:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri din municipiul Chișinău, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor/a rețelelor electrice/termice, apeduct/canalizare și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

Excepție de la restricțiile indicate mai sus sînt manifestările social-culturale, menționate în declarațiile prealabile, depuse la Primăria Chișinău în perioada vizată.

Conducătorii auto sînt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1666
Populația:
2398 locuitori

Chiţcanii Vechi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chiţcanii Noi și Chiţcanii Vechi. Localitatea se află la distanţa de 16 km de oraşul Teleneşti şi la 80 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2398 de oameni. Satul Chiţcanii Vechi a fost menționat documentar în anul 1666 cu denumirea Piscani.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.