23 august 2024, 19:00 Moldovan reality views 65
MAE de la Chișinău cu o primă reacție după vestea că un moldovean ar fi fost reținut în Crimeea
23 august 2024, 19:00 Moldovan reality views 65

MAE de la Chișinău cu o primă reacție după vestea că un moldovean ar fi fost reținut în Crimeea

Ministerului Afacerilor Externe de la Chișinău a venit cu prima reacție după ce în presă a apărut informații despre faptul că un moldovean ar fi fost reținut în Crimeea.

Acesta este acuzat de Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei de spionaj în favoarea Ucrainei.

„Misiunea diplomatică a Republicii Moldova la Moscova a transmis către MAE rus o notă cu solicitarea informației pe acest caz. Dacă se va confirma că este vorba despre un cetățean al Republicii Moldova, în conformitate cu legislația internațională reprezentanța noastră diplomatică îi va oferi toată asistenta consulară necesară”, a anunțat MAE, transmite realitatea.

Precizăm că, presa rusă a scris că un moldovean ar fi fost reținut în Crimeea de Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei.

Source: noi.md

Keywords:

MAE , Crimeea

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1469
Populația:
5542 locuitori

Puhoi este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Puhoi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Ialoveni și la 50 km de Chișinău. Satul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5542 de oameni. Puhoi a fost menționat documentar în anul 1469.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.