06 april 2024, 11:00 Sport views 771
Judocanul Mihai Latișev și-a asigurat participarea la Jocurile Olimpice de la Paris
06 april 2024, 11:00 Sport views 771

Judocanul Mihai Latișev și-a asigurat participarea la Jocurile Olimpice de la Paris

Încă o calificare pentru Republica Moldova. Judocanul Mihail Latișev a devenit campion în categoria de 81 kg la Cupa Mondială din Maroco. Astfel, sportivul și-a asigurat un loc la Jocurile Olimpice de la Paris.

Anunțul a fost făcut de antrenorul lotului național de judo din Republica Moldova, Valeriu Duminică, pe pagina sa de Facebook: „Felicitări pentru Mihail LatiȘev care a devenit campion (81 kg) la Cupa Mondoala din Maroco! Datoriă a acestui rezultat Mihail Latisev își asigură participarea la Jocurile Olimpice din Paris”, notează Noi.md cu referire la tv8.

Potrivit antrenorului, Federația de Judo a Republicii Moldova are 4 sportivi calificați la olimpiada de vară de la Paris. Este vorba de Denis Vieru, Pentru Pelivan, Adil Osmanov și Mihail Latișev: „Felicitări și le mulțumim persoanelor care ați fost alături de noi si credeți în noi!”, a mai scris Valeriu Duminică.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1502
Populația:
905 locuitori

Rezina este un sat din cadrul comunei Mănoilești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Ungheni și la 112 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 905 oameni. Satul Rezina a fost menționat documentar în anul 1502.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.