23 may 2024, 16:00 Moldovan reality views 1270
Șeful „Telefilm-Chișinău”, cu acuzații grave în adresa directorului general al Teleradio Moldova
23 may 2024, 16:00 Moldovan reality views 1270

Șeful „Telefilm-Chișinău”, cu acuzații grave în adresa directorului general al Teleradio Moldova

Șeful „Telefilm-Chișinău”, Mircea Surdu, a venit cu acuzații grave în adresa directorului general al Teleradio Moldova, Vladimir Țurcanu.

În cadrul ședinței Consiliului de Supraveghere şi Dezvoltare al TRM, Mircea Surdu a prezentat un raport și a declarat că este supus persecuțiilor din partea directorului general al companiei.

„Directorul general al companiei, eu consider că ne hărțuiește, hărțuiește Telefilm-Chișinău, pot proba aceste lucruri. Nu mi-ar sta bine mie, celui care s-a judecat în 2002 la Strasbourg pentru libertățile presei, să tac.”, a precizat Mircea Surdu.

Totodată, Mircea Surdu a mai declarat că directorul general al TRM nu îi răspunde luni în șir la demersuri. Angajații Telefilm sunt discriminați în salarizare, iar de la 1 iunie, acesta vrea să reducă și mai multe posturi de la Telefilm.

„Evaluarea nu a fost profesionist organizată. Se poate auzi că Telefilm-Chișinău lucrează foarte bine, dar Mircea Surdu foarte rău”, spune Mircea Surdu.

În replică, într-un comentariu pentru Newsmaker, Directorul general al Teleradio Moldova, Vladimir Țurcanu a declarat: „Nu primesc lecții de la unul care, atunci când era directorul televiziunii, primea indicații de la Vasile Botnari”.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1797
Populația:
1109 locuitori

Teșcureni este un sat şi comună din raionul Ungheni. Teșcureni este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Ungheni și la 92 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1109 oameni. Satul Teșcureni a fost menționat documentar în anul 1797.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.