21 march 2024, 14:00 Moldovan reality views 588
Dumitru Diacov:
21 march 2024, 14:00 Moldovan reality views 588

Dumitru Diacov: "Trebuie să se întîlnească și să discute"

Autoritățile Moldovei nu trebuie să-și ducă la disperare oponenții din opoziție, ci să discute și cu aceștia pentru ca în țară să existe o atmosferă internă bună.

O astfel de opinie a exprimat fostul președinte al Parlamentului, fostul președinte de onoare al Partidului Democrat din Moldova, Dumitru Diacov, în cadrul emisiunii "Без галстуков cu Alexandru Stahurski" de la postul de televiziune N4, transmite Noi.md.

În opinia sa, autoritățile ar trebui să asculte opoziția și să nu ducă situația pînă la conflict, deoarece, indiferent de reacția partenerilor internaționali, este important să existe o atmosferă internă bună în țară.

"Nu trebuie să-i aducă la disperare pe aceiași rivali din opoziție. Ar trebui să discute și cu ei, măcar din cînd în cînd. Dacă coaliția de guvernare controlează toate structurile puterii executive și legislative, ea oricum nu ar trebui să depășească anumite limite", a declarat Diacov.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1730
Populația:
792 locuitori

Hîrbovăț este un sat din comuna Onișcani, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Călărași și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 792 de oameni. Satul Hîrbovăț a fost menționat documentar în anul 1730.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.