Horeşti este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Horeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ialoveni și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3615 oameni. Satul Horești a fost menționat documentar în anul 1617.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Noi, moldovenii
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#801 ioanic 06 March 2011 | 17:15 Am vrut sa zic: NU POT SA ДЕВИНЭ УН ОБЬЕКТ ДЕ ПЭЛЭВРЭЖЯЛЭ... -
#802 ioanic 06 March 2011 | 16:36 НУ ВРЕМ СЭ ДЕВИНЭ! -
#803 ioanic 06 March 2011 | 16:35 Че бине е акум, ар зиче мош Георге, кынд уний мусафирь нич н-ау венит, яр алций, се паре, ау плекат. Лукруриле дражь ши сфинте пентру ной, демулт консфинците при Конституцие ши акте интернационале, НУ ПОТ СЭ НУ ДЕВИНЭ УН ОБЬЕКТ ДЕ ПЭЛЭВРЭЖЯЛЭ ку ниште трекэторь рэтэчиць де прин вечинь, гата тотдеауна де а се да ку пэреря ши сэ не ынвеце. С-ар уйта май бине ла сине. -
#804 getodac 06 February 2011 | 21:23 Read more -
#805 costica 06 February 2011 | 13:49 Read more -
#806 costica 06 February 2011 | 9:25 Gebeleizis, nu crede ca descoperi America cu aceasta subversiune, provocare. Toate diversiunele pe care incearca sa le faca unii ,,patrioti’’ sunt bine cunoscute. Astfel de provocari pe malul drept al Prutului au mai fost pregatite de PCRM si coloana a V-a, ba chiar Voronin i-a si decorat pentru aceasta. As vrea sa le amintesc celora ce imbla cu otrava vrind rau altora, probabilitatea de a peri insasi de aceasta otrva e foarte mare.
-
#807 costica 06 February 2011 | 9:02 Ioanic e sustinator inflacarat al ,,Moldovenismului primitiv’’ in comentariile sale cu numerele: 261, 271, 272, 273, 274,275, 278, 283, 284 isi expune viziunea sa. Desigur,nimeni nu-i privat de parerea proprie. As vrea doar sa spun sustinatorilor acestui curent, inclusiv lui Ioanic, ca dinsii nu sint mai patrioti decit patriotii asa cum isi inchipue, nu sint mai catoici decit catolicii. Ati iubi tara nu insemna a ataca in stinga si dreata fratii, neamul, vecinii. Sa ma erti, Ioanec, dar aceste comentarii seamana mai mult a scrisori trimise din ,,casa de nebuni’’. Pentru a va convinge mai citite-le odata.
-
#808 Gebeleizis 06 January 2011 | 22:27 RUSINE !!!
ŞOCANT! Nu acceptăm intimidarea tinerilor moldoveni din România! -
#809 Gebeleizis 06 January 2011 | 22:25 Vai si amar de capul asa numitei societati civile din Romania, tara UE, daca ataca niste copii care sunt vinoveti de faptul ca tin la tara lor - Moldova.
-
#810 ioanic 06 January 2011 | 10:44 "Asa cum si am presupus...Moldoveni nu mai sunt..."(#1
Ай маре дрептате, Бурлаку. Акум мэ конвинг ши еу кэ пе ачест сайт молдовень ну сунт. Ла че бун сэ дискуць ку ниште персоане дин цара вечинэ, каре ну ау идее де че а фост тимп де 200 де ань аич ла ной, прин кыте ам трекут ши кыте обстаколе май авем ынкэ де трекут пе ачест мултпэтимит пэмынт динтре Прут ши Нистру? Ничодатэ н-ау сэ не ынцелягэ пе деплин ши н-ау сэ не крядэ. Кум зичя ун мош Георге "Тоатэ лумя-й пентру сине, нумай еу сынт пентру мине". -
#811 ioanic 06 January 2011 | 7:02 Рог сэ фиу ынцелес корект - ну сунт пентру ревениря ла алфабетул кирилик, дар ын ситуация де акум кынд "оаспець непофтиць" контаминяза, ымплу ку "гуной" ши аступэ ачест сайт ал молдовенилор ши пентру молдовень - ну вэд о алтэ солуцие декыт а скрие ку кирилицэ ши ын ачест фел а не дезбэйера де чей пе каре ну-й доаре де лок де ной ши де цара ноастрэ. Акум ыл ынцелег пе Александру чел Бун, каре а скимбат ла куртя са алфабетул латин пе чел славон, стопынд инвазия католичизмулуй. -
#812 razesu 31 May 2011 | 20:59 nicoara:
Dar daca fara multe puncte, ce te deranjaza?Sa admitem ca este initiat si platit de rusia.La drept vorbind ma pune si pe mine in garda secretul acesta cu fondatorii si cu,dupa cum se poate de banuit, cheltueli financiare nu mici.Dar in acelas timp 70-80 la suta din aceste materiale lucreaza la consolidarea statalitatii tarii mele si din aceasta cauza eu accept acest cite. Anume statalitatea este punctul de reper in atirnarea mea fata de acest site. Dar care este criteriul, din ce considerente , voi cei care sunteti contra, apreciati activitatea siteului? 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Acum ce sa zic esti un inocent..
-
#813 nicoara 31 May 2011 | 20:55 razesu: Am gugalit si eu oleaca si aflu cu"surprindere" ca in Chisinau si in media din RM se face o reclama intensa acestui site...oare de ce?...prietenii de la est stiu de ce........
Dar daca fara multe puncte, ce te deranjaza?Sa admitem ca este initiat si platit de rusia.La drept vorbind ma pune si pe mine in garda secretul acesta cu fondatorii si cu,dupa cum se poate de banuit, cheltueli financiare nu mici.Dar in acelas timp 70-80 la suta din aceste materiale lucreaza la consolidarea statalitatii tarii mele si din aceasta cauza eu accept acest cite. Anume statalitatea este punctul de reper in atirnarea mea fata de acest site. Dar care este criteriul, din ce considerente , voi cei care sunteti contra, apreciati activitatea siteului?
-
#814 razesu 31 May 2011 | 17:23 #278
Am gugalit si eu oleaca si aflu cu"surprindere" ca in Chisinau si in media din RM se face o reclama intensa acestui site...oare de ce?...prietenii de la est stiu de ce........ -
#815 burlakul 31 May 2011 | 12:42 Salut moldovenilor!Salut si oaspetilor ce au placerea de a ne vizita!Ma bucur sa va revad pe forum.Si iarasi o zi frumoasa ce miine va deveni istorie,s-o traim cu demnitate si sa ne bucuram pe deplin de ea!E ultima zi de primavara:( , dar vine VARA!;)Sa ne bucurm toti de aceste clipe,miine cineva din noi poate sa nu mai fie...Sa pastram in ginduri toto ce-i frumos si sa impartasim cu cei apropiati tot ce pastram in noi,tot ce-i frumos... -
#816 ioanic 31 May 2011 | 9:56 Read more -
#817 lvl100 30 May 2011 | 23:06 ioanic: De ce experții din alte state nu scriu despre asa ceva
I-ai citit tu pe toti expertii din toate statele si ai descoperit asa ceva ?
Putin probabil.Aberatii.
ioanic:nu cumva de atâta ca cineva spera ca al treilea război, la fel ca primul, sa-i aducă României Basarabia in palme.
Nu stiu cu ce arme va fi luptat cel de-al treilea razboi mondial, dar cu siguranta cel de-al patrulea va fi luptat cu bete si pietre. (Albert Einstein)
Dupa citatul asta s-au ghidat toate tarile.
Restul sunt...aberatii ioanicsiciene
ioanic:Pe aceleași lucru s-a contat intrând in al doilea război si înhăitându-se cu descreieratul Hitler.
faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii faşiştii
Aberatii.
ioanic:Daca era sa fie - Obama nu venea in "județul Chișinău" al României
Auto-victimizare propagandistica.Aberatii.
-
#818 ioanic 30 May 2011 | 17:41 Read more -
#819 ioanic 30 May 2011 | 17:18 Si a treia știre senzaționala - Președintele SUA va vizita nu Romania, ci R.Moldova. Si după toate aceste poate cineva peste Prut sa ma pună la îndoiala ca nu exista "moldoveni", ca nu exista "limba moldoveneasca" (romana), ca nu are dreptul la viata statul R.Moldova? Sa vedem acum cum vor reflecta acest eveniment acele publicații pro-"șmecherești" care s-au arătat vadit tendențioase si au minimalizat recenta vizita a vice-președintelui american. ..."DECAT SLUGA LA SLUGA - MAI BINE SLUGA LA STĂPÂN" - spunea regretatul rector al Politehnicii Sergiu Radautanu. -
#820 ioanic 30 May 2011 | 8:53 Read more