Larga Veche este un sat din cadrul comunei Larga Nouă, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cahul și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 396 de oameni. Satul Larga Veche a fost menționat documentar în anul 1507.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Деспре вяцэ... ши виитор. О жизни... и о будущем.
Вынужден писать на русском языке, чтобы поняли все... |
|
-
#41 CalinRomania 09 August 2011 | 21:47 Read more -
#42 posol 09 August 2011 | 21:16 #48 Азь спре сарэ, дин чер пикурэ "идиотизмул тикэлошилор"... Резултателе се в,ор ведя пе урмэ.... пе копий, пе тинерь. Филя ый плекат... Скиний с,ау аскунс. Се поате.
Да бэятул апэрэ интереселе "тикэлошилор", каре ыл плэтеск... Иуда с,а вындут пентру 30 де бань... -
#43 andrei 09 August 2011 | 18:08 papagalis maximus...da pe tine ce te roade ce linkuri pune omu...
-
#44 Adrianis 09 July 2011 | 19:07 Mei deşteptule tu chiar crezi că cineva intră pe lin-KUR-ile tale tâmpe?
-
#45 posol 09 June 2011 | 16:01 -
#46 posol 09 June 2011 | 14:35 -
#47 posol 09 June 2011 | 14:16 -
#48 posol 09 June 2011 | 11:37 #42 Друг! Ты прочитал несколько раз, что? За короткое время хочешь понять о чём написал я?
Такое не бывает, даже если человек является самым выдающимся индивидумом этого временного мира...
Невнимательно прочёл. Лично я, не имею ничего общего с религией, политикой, демократией, философией, окультными науками...
-
#49 manciu 09 June 2011 | 9:00 Read more -
#50 posol 09 June 2011 | 8:13 Read more -
#51 posol 09 April 2011 | 21:58 -
#52 razesu 09 April 2011 | 20:34 promoldova:
Notiunea si etnonimul moldovean este destul de vechi si suna frumos + s-a remarcat cu cinste în istorie.:))))
-domnule, nu mai folosi abuziv etnonimul moldovean, implica mult mai mult decit iti inchipui tu....
promoldova:
Interesant care istorie comuna-din sec 6 pina sf sec 14 nu am avut nici hotar comun
-care istorie intre secolele mentionate ? de unde ai tras concluziile astea?...nu avem nici o mentiune nicaieri si de nici un fel intre secolele 6-12 despre moldoveni, romani, vlahi pe actualele teritorii locuite de ei.....
promoldova:
Sinteti rominii asa de interesanti, noi nu intram pe forumurile voastre cu idei de felul-noi avem o istorie comuna si vorbim aceeasi limba- reiesind din aceasta noi toti sintem moldoveni. :)))))
-trebuie sa intelegeti odata pentru totdeauna ca nu puteti sa vorbiti de moldovenism fara sa ne implice si pe noi...cum am spus, sint mai multi moldoveni in Romania decit in RM... -
#53 promoldova 09 April 2011 | 20:19 #36 Iarasi insinuari. Toti moldovenii au luat parte la constituirea supranatiunii rominesti? Daca da, atunci eu sint de acord cu aceasta afirmatie. Poate facem un compromis-daca voi spuneti ca noi sintem identici, ne numim toti moldoveni, aceasta chear ar imbunatati si imaginea voastra, in acest caz ar disparea toate conflictele. Notiunea si etnonimul moldovean este destul de vechi si suna frumos + s-a remarcat cu cinste în istorie.:))))
Interesant care istorie comuna-din sec 6 pina sf sec 14 nu am avut nici hotar comun. Criteriul limbei de asemenea nu atesta nimic.
Sinteti rominii asa de interesanti, noi nu intram pe forumurile voastre cu idei de felul-noi avem o istorie comuna si vorbim aceeasi limba- reiesind din aceasta noi toti sintem moldoveni. :))))) -
#54 posol 09 April 2011 | 20:15 -
#55 CalinRomania 09 April 2011 | 18:20 Draga posol......"În pimul rînd vreau să întreb: Sînt moldoveni care paticipă la forum???
Vreau să vă întreb pe cei ce aţi descis saitul acesta: Ce caută "romînii" aici? Ăştea îs provocatori???".................................................................................................
Chestia este ca toti moldovenii sunt si romani.Vorbim aceeasi limba si avem aceeasi istorie.Moldoveni care participa la acest forum sunt foarte multi.Este ca si cum ai spune: "Sunt Orheeni care participa la forum ??? Ce cauta Moldovenii aici ? Sunt provocatori ? "
Oare orheenii nu sunt si moldoveni in acelasi timp ?
-
#56 CalinRomania 09 April 2011 | 18:15 Draga posol.......esti cel putin ....foarte ..original :)))))) Sa-ti ajute Bunul Dumnezeu sa ai parte de tot binele ! Am vazut ca sti sa scri cu caractere latine......lasa ....chiar daca gresesti nu e nici o rusine.........eu daca as incerca sa scriu cu caractere chirilice as face mult mai multe greseli. Daca doresti ca mesajul tau divin sa ajunga la cat mai multi oameni,inclusiv la mine,incearca-fa efortul ,sa scri cu caractere latine,altfel ma chinui prea mult sa descifrez ce vrei sa spui si sar peste comentariul tau.......
-
#57 posol 09 April 2011 | 18:05 Read more -
#58 posol 29 August 2011 | 18:48 Иллюминаты - Новый Мировой Порядок [1/2]
zhiv0y -
#59 posol 29 August 2011 | 12:38 Read more -
#60 robert 29 August 2011 | 11:40 andrei: se vede de la o posta ca nu esti moldovan, nici nu stii cum se scrie... 2. se vede de la o posta ca esti roman pt usurintza cu care injuri ca ultimul tzaran...iar daca ai avea cea mai vaga idee despre societatea moldoveneasca...sau cea rusa, ai sti ca ce ai zis tu acolo nu folosesc decat ultimii oameni, drojdia societatii...puscariaDar cine esti tu mai andrei sa-mi pui tu mie calificative, mai neica nimeni promit ca deacum inainte nu-ti voi mai raspunde la nici o provocare, oare nu esti tu ala care se crede detinatorul adevarului absolut?oare nu esti tu ala care dezimformeaza cu privire la originile noastre ?OARE NU ESTI TU ALA CARE PUBLICA COMENTARII SI SUBIECTE ROMANOFOBE ?