Ţareuca este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Țareuca și Țahnăuți. Satul Țareuca este situat la o distanță de 8 km de orașul Rezina și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1663 de oameni. Satul a fost atestat documentar în anul 1468.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Деспре вяцэ... ши виитор. О жизни... и о будущем.
Вынужден писать на русском языке, чтобы поняли все... |
|
-
#21 posol 13 September 2011 | 23:19 Read more -
#22 andrei 13 September 2011 | 21:24 nu le am cu fotbalul...
in schimb iti stau la dispozitie cu orice fel de informatii despre artele martiale mixte...
-
#23 SPQR 13 September 2011 | 21:15 Exact asta ii sugeram adminului. Degeaba cei 6.000 de accesatori unici pe zi intra pe acesta site, ca tot doar 8 oameni posteaza. Eu am incercat sa mai intreb de muzica si sport dar nu ma baga nimeni in seama. De aceea nu cred ca site-ul este luat in serios si este pacat pt ca este bine alcatuit. Daca ar servi exclusiv scopului pe care il pretinde unionistii si moldovenistii ar fi in minoritate pe forum, ar fi niste troli amarati care ar striga "UNIRE BĂĂĂ" sau "MOLDOVA DE LA ATLANTIC LA PACIFIC!".
Faptul ca cei care posteaza aici aluneca mereu la vesnicile discutii spune multe.
Tu andrei de ce nu scrii nimic la topicul sportiv propus de mine? Esti asa de dedicat moldovenismului ca nu ai timp sa te uiti la un meci de fotbal? Iubesti Moldova atat de mult ca nu incape si o dragoste catre o echipa de fotbal? Sau......iti place patinajul artistic? In cazul asta poate razesu avea dreptate.... :P
-
#24 andrei 13 September 2011 | 20:40 era doar un exemplu....cred ca esti de-acord cu mine ca discutam pana la urma cam aceleasi lucruri indiferent de titlul topicului. Ar mai trebui facut si un recycle bin pt unele scapari ale unor useri...
-
#25 SPQR 13 September 2011 | 20:23 #65 Nu chiar istorie antica... mai mult geopolitica actuala...
-
#26 andrei 13 September 2011 | 19:08 @Admin
De-obicei, pe forumuri exista mai multi moderatori, oameni care pastreaza ordinea, au grija ca discutiile sa nu devieze de la subiect.... Pe cand asa ceva si pe-aici ca am ajuns sa vorbim de istoria antica in topicuri precum fotbalul din moldova...
-
#27 admin 13 September 2011 | 12:42 Stimati useri ai forum-ului va aducem la cunostinta ca regulile forum-ului trebuiesc respectate!!! -
#28 CalinRomania 09 December 2011 | 1:07 Draga posol,sa sti ca m-am chinuit un pic sa inteleg ceea ce ai scris mai sus......dupa cum iti spuneam ,cred ca era mai bine ....cel putin in ceea ce ma priveste,sa scrii cu caractere latine.Din ceea ce am inteles esti suparat pe mine sau ai dubii in privinta mea.Intrebarile mele aveau simplu scop de a ma face sa inteleg mai bine mesajul tau.....
Ti-am pus cu inima curata aceste intrebari,dar ,se vede ca trezesc suspiciuni in ceea ce doresc sa comunic sau sa aflu.Drept pentru care nu te mai intreb nimic.......................
Si ceea ce iti urez,daca scopul tau este unul sincer ,si nu unul "propagandistic", mult succes si tot binele, si Bunul Dumnezeu sa te ajute.Cu drag,CalinRomania
-
#29 posol 09 November 2011 | 23:57 Read more -
#30 CalinRomania 09 October 2011 | 22:51 Read more -
#31 posol 09 October 2011 | 22:34 59
Noi vorbim în limbi diferite. Mai citeşte odată răspunsul meu şi gîndeştete. Îndoiala ţi-i părtaşă. Eu nu mă îndoiesc absolut !!! De ce???
Religiea îi destrăbălată, ca şi politica... Adevărul n,are ninic comun cu religiea!!! -
#32 CalinRomania 09 October 2011 | 12:02 Read more -
#33 CalinRomania 09 October 2011 | 11:25 Read more -
#34 CalinRomania 09 October 2011 | 11:08
si totusi discutia nu e chiar asa de simpla.
sa fi un om bun difera de la cultura la cultura, de la om la om chiar, iar cum Binele si Raul sunt valori universale, trebuie sa existe un sistem de valori care sa stabileasca ce inseamna sa fi un om bun.
Bineinteles ca religia conteaza...atata timp cat exista religii care te catalogheaza "un om bun" daca...ucizi un homosexual, sau o femeie care si-a inselat barbatul...sau care pedepseste cu lovituri de bici femeia care poarta blugi de ex.
pentru mine, aceasta "cheie" spre a fi un om bun, sau mai bine spus spre a deveni un om din ce in ce mai bun se gaseste in dogmele religioase crestin ortodoxe, in Biblie, in cartile scrise de Sfintii Parinti etc..
nu sunt un mare cunoscator ale ortodoxiei, insa incerc sa invat sa deosebesc binele de rau si sa am puterea interioara, sa lupt in permanenta sa nu gresesc, sa nu fiu rau, sa fie mai iertator, mai drept...etc -
#35 CalinRomania 09 October 2011 | 11:01 Read more -
#36 CalinRomania 09 October 2011 | 10:48 Read more -
#37 CalinRomania 09 October 2011 | 10:38 Din ceea ce am citit ceea ce ai scris tu la #52, am inteles ca orice om care nu merge direct pe linia ortodoxiei este un om pierdut.Nu prea sunt de acord cu tine................
De ce ? Hai sa vedem pilda cu Bunul Samaritean.Insusi Isus Hristos o spune...............
Poti sa fi un super ortodox sa spunem,sa mergi zilnic la biserica,sa respecti cu sfintenie ritualurile ortodoxe, (sau a oricarei religii doriti-ca sa fim clari ) ,daca intr-un moment in care poti face un bine cuiva si nu il faci ( sa nu uitam "Ceea ce pentru altul faceti.....Pentru Mine l-ati facut") .......degeaba.........Asta legat de Fariseu......Daca indiferent ce alta religie ai (ortodoxa,catolica,protestanta,budista,iudaica,mahomedana,etc.) ,indiferent de ce ritualuri religioasa tii sau nu tii,daca in momentul in care poti face un bine si il faci ....
te apropii de Imparatia lui Dumnezeu........iata ,devii un Bun Samaritean.............
-
#38 CalinRomania 09 October 2011 | 10:30 Read more -
#39 posol 09 October 2011 | 0:39 Read more -
#40 andrei 09 September 2011 | 8:28 si totusi discutia nu e chiar asa de simpla.
sa fi un om bun difera de la cultura la cultura, de la om la om chiar, iar cum Binele si Raul sunt valori universale, trebuie sa existe un sistem de valori care sa stabileasca ce inseamna sa fi un om bun.
Bineinteles ca religia conteaza...atata timp cat exista religii care te catalogheaza "un om bun" daca...ucizi un homosexual, sau o femeie care si-a inselat barbatul...sau care pedepseste cu lovituri de bici femeia care poarta blugi de ex.
pentru mine, aceasta "cheie" spre a fi un om bun, sau mai bine spus spre a deveni un om din ce in ce mai bun se gaseste in dogmele religioase crestin ortodoxe, in Biblie, in cartile scrise de Sfintii Parinti etc..
nu sunt un mare cunoscator ale ortodoxiei, insa incerc sa invat sa deosebesc binele de rau si sa am puterea interioara, sa lupt in permanenta sa nu gresesc, sa nu fiu rau, sa fie mai iertator, mai drept...etc
my 2 cents