Hîrtopul Mare este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Hîrtopul Mic și Hîrtopul Mare. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Criuleni și la 31 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2483 de oameni. Satul Hîrtopul Mare a fost menționat documentar în anul 1495.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Ce steag trebuie sa aiba Moldova
Multi s-au gindi ca steagul republicii Moldova se aseamana cu cel a Romaniei si altor state.Dar oare aceasta este Realul Steag al Moldovei. |
|
-
#141 Gebeleizis 06 January 2011 | 23:06 RUSINE !!!
ŞOCANT! Nu acceptăm intimidarea tinerilor moldoveni din România! -
#142 Gebeleizis 06 January 2011 | 23:06 Vai si amar de capul asa numitei societati civile din Romania, tara UE, daca ataca niste copii care sunt vinoveti de faptul ca tin la tara lor - Moldova.
-
#143 alice 06 January 2011 | 13:21 - http://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Flag_of_Romania.svg
-
#144 Johnny18 23 May 2011 | 17:27 Eu cred ca Steagul Adevaratei Moldovei trebuie sa fie cel care avea pe timpul domniei lui Stefan cel Mare. Pentruca atunci Moldova era cunoscuta de toata Europa nu ca constructori sau niste bastinasi,dar ca o tara medievala puternica,cu o istorie,economie si cel mai important independeta.Atunci se vede ca era Epogeul Moldovei.
Eu m-am bazat pe aceasta pentruca flagul pe care este acum este un flag ce este si la Romania si a fost creat pe ideologie romina.Unii vor spune ca seama cu cel comunist rosu,cu galben si tot asa,dar eu spun ca nu El a fost creat inainte ca sa fie U.R.S.S.