08 octombrie 2013, 14:40 Sport views 7042
08 octombrie 2013, 14:40 Sport views 7042

Două medalii de bronz pentru Moldova

Foto: trm.md

Evoluţie reuşită pentru gimnasta Nicoleta Dulgheru la Turneul Internaţional din Cehia, categoria juniori. Ea a cucerit două medalii de bronz pentru Republica Moldova. Pe podium a urcat împreună cu două gimnaste din Rusia.

Nicoleta Dulgheru a evoluat la toate patru probe: gimnastică ritmică cu mingea, cu panglica, cu cercul şi cu măciuci, relatează trm.md. Prin tehnica sa le-a depășit pe reprezentantele Bulgariei, Lituaniei, Germaniei, Slovaciei, Cehiei şi Israelului.

Maia Nicolaeva, antrenoarea Nicoletei Dulgheru, susţine că aceste două medalii de bronz au o mare importanţă pentru acumularea punctelor necesare pentru obţinerea licenţei de calificare la Jocurile Olimpice pentru Tineret care vor avea loc la Nanjing, China, în vara anului 2014.   

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

gimnastica , turneu , Cehia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1246 locuitori

Malinovscoe este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Malinovscoe și Lupăria. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Rîșcani și la 186 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1246 de oameni. Satul Malinovscoe a fost menționat documentar în anul 1437 cu denumirea Balanu.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.