10 august 2013, 14:40 Sport views 6856
10 august 2013, 14:40 Sport views 6856

Două medalii de bronz pentru Moldova

Foto: trm.md

Evoluţie reuşită pentru gimnasta Nicoleta Dulgheru la Turneul Internaţional din Cehia, categoria juniori. Ea a cucerit două medalii de bronz pentru Republica Moldova. Pe podium a urcat împreună cu două gimnaste din Rusia.

Nicoleta Dulgheru a evoluat la toate patru probe: gimnastică ritmică cu mingea, cu panglica, cu cercul şi cu măciuci, relatează trm.md. Prin tehnica sa le-a depășit pe reprezentantele Bulgariei, Lituaniei, Germaniei, Slovaciei, Cehiei şi Israelului.

Maia Nicolaeva, antrenoarea Nicoletei Dulgheru, susţine că aceste două medalii de bronz au o mare importanţă pentru acumularea punctelor necesare pentru obţinerea licenţei de calificare la Jocurile Olimpice pentru Tineret care vor avea loc la Nanjing, China, în vara anului 2014.   

Source: trm.md

Keywords:

gimnastica , turneu , Cehia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1455
Populația:
4497 locuitori

Budeşti este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Văduleni și Budeşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4497 de oameni. Satul Budești a fost menționat documentar în anul 1455.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.