20 august 2016, 12:20 Sport views 5143
Aaron Coock a cedat în primul meci la Olimpiadă
20 august 2016, 12:20 Sport views 5143

Aaron Coock a cedat în primul meci la Olimpiadă

Britanicul naturalizat Aaron Coock (80 kg) a suferit astăzi înfrîngere în primul meci disputat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (Brazilia, 5-21 august), în cadrul turneului de taekwondo, relatează MOLDPRES.

Aaron Coock a fost învins cu scorul 14-2 de Wei-Ting Liu din Taipei. În cazul în care rivalul său se va califica în finală, Aaron Coock va obține dreptul să lupte în recalificări pentru o medalie de bronz. O va obține doar dacă va repurta victorii în toate meciurile programate.

Aaron Coock (25 de an) este considerat una dintre speranțele principale la obținerea unei medalii pentru delegația moldovenească.

El a fost naturalizat în 2014. Anterior a fost multiplu campion european și are în palmares un titlul de campion mondial pentru Anglia. Anul curent a cucerit la Celeabinsk (Rusia) medalia de bronz.

Lotul moldovean este alcătuit de 23 de sportivi, dintre care trei sînt naturalizați. Astăzi doi dintre ei, canoiștii Serghei și Oleg Tarnovschi, au fost suspendați de la Olimpiadă pentru dopaj.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

taekwondo , Jocurile Olimpice , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
656 locuitori

Ivanovca este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frasin, Costești și Ivanovca. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 656 de oameni. Satul Ivanovca a fost întemeiat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.