Ivanovca este un sat din cadrul comunei Natalievca, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Fălești și la 125 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 19 oameni. Satul Ivanovca a fost înființat în anul 1913.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Concursul ,,Miss moldovenii.md"
Îmi pare rau pentru faptul că la concursul ,,Miss moldovenii.md" nu pot participa domnișoarele care încă nu au 18 ani împliniți,dacă ar fi posibilă modificarea punctului 3 din I.Condiții generale al regulamenului aș fi foarte bucuroasă și împlinită. |
|
-
#21 Inkin 07 April 2012 | 17:11 #1 Добрый день! Я не внесла изначально дату рождения, так как там не были указаны звездочки, означающие требовательность заполнения. Я прошу прощения, за мою невнимательность в тексте регламента. Я внесла свои данные в настройках, можете проверить.
-
#22 Nastinkab 30 June 2012 | 1:10 Vă rog frumos, ajutați-mă cu un vot zilnic la poza mea! Nu ia decît cîteva clipe.
http://www.moldovenii.md/md/concurs/member/memberId/1006/id/2144
Va rog mult și mulțumesc anticipat! -
#23 malaia999 18 June 2012 | 15:34 dece nu ma pot inscrie in concurs??? -
#24 admin 06 July 2012 | 17:32 A fost schimbat regulamentul in favoarea participatelor:
3. La Сoncurs poate participa orice doamna sau domnișoara, cu capacitate de exerciţiu, cetăţeancă a Republicii Moldova cu domiciliu în Republica Moldova cu vîrsta minimă de 16 ani împliniţi la data de 10.05.2012.
Va uram succese!!!