Holoşniţa este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Holoşniţa și Cureşniţa. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Soroca și la 171 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1125 de oameni. Satul Holoșnița a fost menționat documentar în anul 1554.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Concursul ,,Miss moldovenii.md"
Îmi pare rau pentru faptul că la concursul ,,Miss moldovenii.md" nu pot participa domnișoarele care încă nu au 18 ani împliniți,dacă ar fi posibilă modificarea punctului 3 din I.Condiții generale al regulamenului aș fi foarte bucuroasă și împlinită. |
|
-
#1 sus 23 November 2012 | 8:54 #29
#27fanebabanu....estin rumin!..."Ești un RUSALĂU FRUSTRATcum am mai zis!!"...bun!:)))...imi demonstres ca am ceva rus in mine....si dupa imi mai arati in ce loc is frustrat cum ai mai zis....stii di si esti rumin....ca vorghesti de dragu exersarii libii ca organ....ruminule fa deducerea:))))))......rost in rusa este a creste si daca moldoveneste pi,ese ca nu cresti....,dar tu esti romin si folosesti cuvintu intr'un mod rominesc, fara a cunoaste semnificatia,atunci cine e frustrat...ma ostinesc sa graesc cu tini fiind ca nu obtin nimic de la palavrajala asta... -
#2 fanebabanu 23 November 2012 | 3:07 #26
:)))))))))) Nu îmi zici ceva nou.:))))))))))
sus":))))))))))))))))))))nu put a romin sa ma scuz..."
Mă ... sincer.... PUȚI A PROST!!!!!!!! pe bune!!!!
Ești un RUSALĂU FRUSTRATcum am mai zis!!
Nu trebuie să te scuzi , te înțelegem, asta e trăsătura predominantă în ADN-ul vostru.
-
#3 sus 21 November 2012 | 8:31 #25fanebabanu "Să mori tu...":))))))))))))))))))))))))))))))))))Bun!,cum numa,...apu deodata..."Poate ai o scuză":)))))))))))))))))))))nu put a romin sa ma scuz... -
#4 fanebabanu 21 November 2012 | 3:07 #24
Să mori tu...
Câtă vodcă ai la bord când faci afirmațiile astea.
Poate ai o scuză ( cu toate că alcoolul e considerat circumstanță agravantă nici decum atenuantă)
-
#5 sus 15 November 2012 | 10:20 #23fanebabanu "Ce dracu mă?"... ;))))inca nu ta-i dat sama ca esti confuz dintotdeuna.........."Google transaltor"...daca nu esti in stare nis cu dinsu, atunci baete nimic nu te mai fjiuta:))))))))..."... studiază limba oficială a statului în care trăiești..."... cred ca singur nu-ai intales s-ei zis:))))))))))))))).........."Dacă nu reușești ai drum liber spre est, spre frații tăi care te așteaptă cu brațele deschise. Deci tai-o nu mai sta pe aici!"....ti repet si ii repet pi altii.........sinteti incapabili de ceva nou, frumos....sintet romini... -
#6 fanebabanu 15 November 2012 | 1:22 #22
Ce dracu mă?
Folosești "Google transaltor" să îți traduci ideile din rusă în română?
Pe bune și un puștan de grădiniță se exprimă mai coerent ca tine.
Ia pune mâna mătăluță și studiază limba oficială a statului în care trăiești. Când ai să reușești să legi și tu o frază cât de cât inteligibilă mai stăm de vorbă.
Dacă nu reușești ai drum liber spre est, spre frații tăi care te așteaptă cu brațele deschise. Deci tai-o nu mai sta pe aici!
-
#7 sus 11 December 2012 | 6:41 Read more -
#8 fanebabanu 11 December 2012 | 0:28 #19
Mă am o întrebare pentru tine?
AI TASTATURA DEFECTĂ?
Nu de alta dar cam mănânci litere la greu.
Am zis în prima fază că e din cauza vitezei cu care scrii ( se mai întâmplă) dar văd ca la tine e ceva cronic.
DECI AI O PROBLEMĂ GRAVĂ CU LIMBA ROMÂNĂ ( ADICĂ LIMBA OFICIALĂ DE STAT) !!!!!
NU O STĂPÂNEȘTI DELOC!
Mă ești moldovean sau rus????
100% ești un RUSALAU FRUSTRAT !!!
-
#9 Gutsulochka 13 August 2012 | 20:08 Da-a! Aceasta este viaţa. Persoanele cu nici faţa, nici un nume poate fi orice, chiar denigra nevinovat. Roagă-ti lui Dumnezeu. Nu meritaţi un Emilia degetul mai mic. Pasăre albă nu va fi negru. Niciodata.
-
#10 Rafa 08 April 2012 | 10:24 Organizatorii concursului, cineva din participante evident nu vrea ca eu sa cistig si imi pune o gramada de voturi pe minut, ma uit si fiecare data cind reinnoesc pagina se adauga cite 2-3 voturi, cineva intentionat vrea ca sa ma blokeze, rog sa atrageti atentia si sa depistati cine o face,va rog frumos daca se poate cit mai repede ...((( -
#11 kosarevakosareva 08 January 2012 | 19:40 http://www.moldovenii.md/ru/concurs/member/memberId/941 click "like" pleace,va rog foarte frumos,очень вас прошу!!! -
#12 kosarevakosareva 08 January 2012 | 19:39 http://www.moldovenii.md/ru/user/profile/username/kosarevakosarevaclick "like" pleace,va rog foarte frumos,очень вас прошу!!! -
#13 nikitik 25 July 2012 | 9:15 #6 admin, Pe Emilia trebuea de discalificat... Ce inseamna asta - cumpara voturi si a ramas numai cu o pedeapsa??? Daca ea si acum fara rusine contunua cumparaea voturilori....
nu inteleg de ce admonistratia voi inca nu ati discalificat-o...
astept un raspuns.
-
#14 doremifa 24 July 2012 | 12:28 " Дурной пример - заразителен.." cum spun Rushii.
Poftim inca o participanta - care cumpara voturi - http://imglink.ru/pictures/24-07-12/72bf0a5b4d426e9429598d7cd1f35fb7.jpg
-
#15 doremifa 23 July 2012 | 17:25 După cum văd oamenii nu învață minte din greșelile sale, ci continuă să promoveze o societate lipsită de perseverența și sinceritate.
Atîta timp cît, a fost blocată participanta Emilia Rosu,ea nu a putut să ințeleagă, că este interzisă cumpărarea voturilor,ignorînd oricare preîntîmpinare a administrației,îmi pare rău!
http://imglink.ru/pictures/23-07-12/ce08f85c7f7e2a629a07e21367814114.jpg
-
#16 verikus 14 July 2012 | 0:02 Уважаемый администратор! В связи со сбоем работы интернета,по ошибки мной были загружены вместо трех фотографий девять. Это не моя вина. Помогите ее исправить и включить последние три фотографии на конкурс с соответствующими комментариями к ним. С уважением,Вера -
#17 fanebabanu 07 November 2012 | 1:40 This message was deleted by the moderator! -
#18 fanebabanu 07 November 2012 | 1:37 This message was deleted by the moderator! -
#19 admin 07 September 2012 | 9:27 #5 Multumim pentru informatie, o sa luam masurile corespunzatoare!
-
#20 DST 07 July 2012 | 0:07 Организаторы конкурса, есть вопрос!
По мойму то что вытворяет Rosu Emiliea не совсем честно... ( накручивает голоса путём определённого сайта...) Вот сами посмотрите - http://i40.fastpic.ru/big/2012/0706/a4/ad8dfd33d40ca646b7e4cc5847d24fa4.png
По вашему это честно? это-ж реальная покупка голосов,Вообщем смотрите скрин, анализируйте.
Жду ответа...