Rubleniţa este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Rubleniţa și Rubleniţa Nouă. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Soroca și la 162 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3781 de oameni. Satul Rubleniţa a fost menționat documentar în anul 1657.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Вышивка
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 spadutza 22 May 2012 | 21:53 am drodat nu demult o bluzita nationala... superba... am poze pentru cei interesati. Este intr-adevar foarte frumos ceea ce poti face cu acul si un fir de ata... acum cos un tablou, ce-i drept, in goblen, asa am putut sa fac schema... dar rezultatul final merita orice efort... incercati...pina la final ;) -
#2 violeta 21 June 2011 | 15:12 #4
iata la cultivarea rabdarii eu cinstit nu mam gindit niciodata... tu mi-ai dat o idee.
-
#3 doina 21 June 2011 | 8:12 Ştii, eu cred că orice om care nu are răbdare trebuie să şi-o cultive!!! În acest sens broderia este un remediu foarte bun!!!
-
#4 violeta 16 June 2011 | 15:16 e frumos, dar eu de exemplu nu am rabdare
-
#5 doina 16 June 2011 | 12:51 Broderia, este considerată o adevărată pictură cu acul!!! este o tehnică foarte minuţioasă, care din păcate dispare puţin cîte puţin.
O invenţie mai recentă este brodarea goblenurilor de formate mici, propuse în reţelele industriale care au drept subiecte flora, fauna, etc. A brodat cineva un astfel de tablou? -
#6 admin 06 April 2011 | 11:07 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
1