Feteasca este un sat din cadrul comunei Leuşeni, raionul Hînceşti. Localitatea Feteasca se află la distanța de 51 km de orașul Hîncești și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 157 de oameni. Satul Feteasca a fost înființat în anul 1900.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Вышивка
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 spadutza 22 mai 2012 | 21:53 am drodat nu demult o bluzita nationala... superba... am poze pentru cei interesati. Este intr-adevar foarte frumos ceea ce poti face cu acul si un fir de ata... acum cos un tablou, ce-i drept, in goblen, asa am putut sa fac schema... dar rezultatul final merita orice efort... incercati...pina la final ;) -
#2 violeta 21 iunie 2011 | 15:12 #4
iata la cultivarea rabdarii eu cinstit nu mam gindit niciodata... tu mi-ai dat o idee.
-
#3 doina 21 iunie 2011 | 8:12 Ştii, eu cred că orice om care nu are răbdare trebuie să şi-o cultive!!! În acest sens broderia este un remediu foarte bun!!!
-
#4 violeta 16 iunie 2011 | 15:16 e frumos, dar eu de exemplu nu am rabdare
-
#5 doina 16 iunie 2011 | 12:51 Broderia, este considerată o adevărată pictură cu acul!!! este o tehnică foarte minuţioasă, care din păcate dispare puţin cîte puţin.
O invenţie mai recentă este brodarea goblenurilor de formate mici, propuse în reţelele industriale care au drept subiecte flora, fauna, etc. A brodat cineva un astfel de tablou? -
#6 admin 04 iunie 2011 | 11:07 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
1