Stoianovca este un sat şi comună din raionul Cantemir. Stoianovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Cantemir și la 124 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1372 de oameni. Satul Stoianovca a fost înființat în anul 1912.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Сeramica populară
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 Lenuta 22 June 2011 | 9:32 Asa ca Mesteri populari scoateti concluzie!!!: Preturi mai mici vinzari mai multe
-
#2 violeta 21 June 2011 | 15:15 #8
corect zici. nu se gindesc ei bine la business
-
#3 Lenuta 21 June 2011 | 11:36 Mesterii populari se pling cu nua am profituri din lucrarile lor, pai daca puneti preturi exagerate, de unde oamenii de rind in tara noastra sa isi poate permite sa cumpere, doar numai turistilor, dar si aceea sunt putini pe la noi.
-
#4 Lenuta 21 June 2011 | 11:34 #6 conteaza, daca o adori si nu iti permiti atunci cum?
-
#5 doina 21 June 2011 | 8:16 Ceramica care este lucrată în atelierele meşterilor populari, în afară de valoare materială mai este înnobilată cu multă spiritualitate!!!! Deaceea preţul cam bate la buzunar, dar pentru cei care o adoră nu contează!!!
-
#6 admin 06 April 2011 | 11:04 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#7 adara 06 March 2011 | 17:59 #1, corect
-
#8 Lenuta 06 February 2011 | 17:32 si la luminarc am vazut, dar nu e ieftina
-
#9 Moldovanochka 06 February 2011 | 15:35 Am eu o dorinta - ca toata vesela din casa sa fie din ceramica.... dar e foarte scump((( Stiu ca uzina "Macon" face farfurii, cani, pentru uz, dar nu am idee cu ce pret.. .cineva stie? -
#10 Lenuta 06 January 2011 | 17:05 Bunica mea spune ca in vasele de ceramica mai bine se pastrau produsele alimentare, ca in cele din sticla
1