Briceni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Briceni. Amplasat în valea formată de rîuleţele Lopatnic şi Vilia, la frontieră cu Ucraina, oraşul Briceni este situat la o distanţă de 230 km nord de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 8765 de oameni. Prima atestare a localităţii Briceni datează din anul 1562, la acea dată fiind un mic sătuc cu numele Adicăuţi din ţinutul Hotin, pe care Despot vodă îl dăruia lui Vartic.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Сeramica populară
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 Lenuta 22 iunie 2011 | 9:32 Asa ca Mesteri populari scoateti concluzie!!!: Preturi mai mici vinzari mai multe
-
#2 violeta 21 iunie 2011 | 15:15 #8
corect zici. nu se gindesc ei bine la business
-
#3 Lenuta 21 iunie 2011 | 11:36 Mesterii populari se pling cu nua am profituri din lucrarile lor, pai daca puneti preturi exagerate, de unde oamenii de rind in tara noastra sa isi poate permite sa cumpere, doar numai turistilor, dar si aceea sunt putini pe la noi.
-
#4 Lenuta 21 iunie 2011 | 11:34 #6 conteaza, daca o adori si nu iti permiti atunci cum?
-
#5 doina 21 iunie 2011 | 8:16 Ceramica care este lucrată în atelierele meşterilor populari, în afară de valoare materială mai este înnobilată cu multă spiritualitate!!!! Deaceea preţul cam bate la buzunar, dar pentru cei care o adoră nu contează!!!
-
#6 admin 04 iunie 2011 | 11:04 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#7 adara 03 iunie 2011 | 17:59 #1, corect
-
#8 Lenuta 02 iunie 2011 | 17:32 si la luminarc am vazut, dar nu e ieftina
-
#9 Moldovanochka 02 iunie 2011 | 15:35 Am eu o dorinta - ca toata vesela din casa sa fie din ceramica.... dar e foarte scump((( Stiu ca uzina "Macon" face farfurii, cani, pentru uz, dar nu am idee cu ce pret.. .cineva stie? -
#10 Lenuta 01 iunie 2011 | 17:05 Bunica mea spune ca in vasele de ceramica mai bine se pastrau produsele alimentare, ca in cele din sticla
1