Frumuşica Nouă este un sat din cadrul comunei Frumuşica, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Florești și la 149 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2 oameni. Cătunul Frumuşica Nouă a fost înființat în anul 1942.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Cîştigă 4 bilete la К-1, FEA / Разыгрываются 4 билета на К-1, ФЕА
Concurs: „Descoperă Moldova” Stimaţi vizitatori ai site-ului moldovenii.md. Vă propunem un concurs distractiv. Trimiteţi-ne bancuri pe teme, care vizează cultura, comportamentul, abilităţile moldovenilor sub aspectele sale pozitive. Cele mai haioase şi ingenioase bancuri vor fi apreciate de noi şi vor fi plasate pe pagina nouă a site-ului. Cele mai bune 2 bancuri vor fi premiate cu cîte 2 bilete la К-1, FEA.
Pentru mai multe detalii, contactaţi-ne la tel.: 022 225-411, 078-844-114 Va mulţumim.
Конкурс «Откройте Молдову» Уважаемые посетители сайта moldovenii.md. Мы предлагаем вам увлекательный конкурс. Отправьте нам анекдоты на темы, касающиеся культуры, поведения, навыков молдаван с положительной стороны. Самые смешные и умные анекдоты будут оценены нами и размещены на новой странице сайта. Приз за 2 самых лучших анекдота ‒ по 2 билета на К-1, ФЕА.
Ждем ваши анекдоты, начиная с сегодняшнего дня, 25 марта, и до 29 марта 2013. За дополнительной информацией обращайтесь по телефонам: 022 225-411, 078-844-114 Спасибо. |
|
-
#1 admin 29 March 2013 | 15:56 Cîștigătorii concursului sunt: IonelaColesnic si NicuLuta!!! Felicitari -
#2 sync 29 March 2013 | 10:58 Erau doi ciobani moldoveni si stateau sprijiniti in bite.
Deodata unul din ei ia bita si il loveste zdravan pe celalalt in fata. Ala se ridica plin de singe si ia pozitia initiala fara sa zica nimic. Peste un timp il intreaba: "ba, tu cind ai dat adineauri, ai dat serios sau in gluma?"
Ala raspunde: "pai ,in serios"
"Asa, ba. Sa nu faci tu glume din astea cu mine!" -
#3 Mihalash 29 March 2013 | 8:02 -Ce ploaie buna!Sa vezi dumneataCe o sa iasa din pamant de-acuma,frate!-Fereasca sfantul sa fie asa!Am in pamant trei soacre ingropate!!! -
#4 evgheniiturcan 28 March 2013 | 20:51 Băieții vorbesc la o bere: - Auzi frate, azi pleacă acasă, acuprinde-ți copiii, mîngîie-ți soția, că de mîine mergem la ruși. Va fi o grămadă de construit.(21.12.12) -
#5 NicuLuta 27 March 2013 | 22:01 Un moldovean la un interviu:
- Ce ţi-a plăcut cel mai mult la fostul tău
loc de muncă?
- Cel mai mult mi-a plăcut că aveam
fotoliu de birou care se roteşte! -
#6 NicuLuta 27 March 2013 | 21:32 Pe un șantier din Moldova:
-Șefu’ mi s-a rupt lopata, ce să fac?
-Sprijină-te de betonieră că nu mai avem lopeți!
-
#7 NicuLuta 27 March 2013 | 21:28 Doi moldoveni dau împreună
examenul la chimie.
Unul dintre ei îi spune celuilalt: - Sper că
nu ai copiat tot de la mine!
Celălalt: - Nu...unde tu ai scris Ion eu
am scris Gheorghe. -
#8 NicuLuta 27 March 2013 | 21:25 Sună un moldovean la un prieten din Italia:
- Alo, ce faci prietene, cum merge, ai de lucru?
- Daa, strîng euro de pe drumuri!
- Ehee, vreau şi eu!
- Vină în Italia.
Se suie moldoveanul în avion, cînd aterizează în Italia din întîmplare vede jos 50 euro, se uită el, şi zice:
- Da şi chiar din prima zi la lucru.
-
#9 IonelaColesnic 27 March 2013 | 15:47 -Dumneata intradevar ai 114 ani , mosulica?
-Exact!
-Si ce-ai facut ca ai ajuns la o asa virsta inaintata?
-Am avut rabdare! -
#10 IonelaColesnic 27 March 2013 | 15:44 -Vecine, ciinele tau mi-a muscat deja de 3 ori soacra!
-Vai, mii de scuze...
-Vinde-mi-l mie!!! -
#11 IonelaColesnic 27 March 2013 | 15:36 Ion si Gheorghe si-au cumparat cite un cal.
I: Mai Gheorghe, eu ii tai calului meu o ureche ca sa-i putem deosebi!
Zis si facut. In toiul noptii Gheorghe se gindeste "da haios ar mai arata un cal fara o ureche" si ii tai si el o ureche aclului sau.
A doua zi, suparat de ce a facut Gheorghe, Ion ii mai taie o ureche calului sau. Peste noapte Gheorghe se gindeste "mai, da haios trebuie sa fie un cal fara urechi" si ii taie si el inca o ureche calului sau. Dimineata Ion ii zice lui Gheorghe:
-Mai, vad ca dupa urechi nu-i mai putem deosebi asa ca zicem ca al meu e negru si al tau e alb! -
#12 IonelaColesnic 27 March 2013 | 15:29 Stefan cel Mare dupa o lupta:
-Mai, care a baut aseara, inainte de batalie, un pas inainte?
Tremura toti si numai vreo 3 ies in fata.
-Bine. Restu la sapat transee, dar voi 3 hai sa ne dregem.. -
#13 IonelaColesnic 27 March 2013 | 15:25 De unde avea Stefan cel Mare cizemele??
De la genunchi in jos! -
#14 IonelaColesnic 27 March 2013 | 15:23 Doi vecini:
-Mai Vasile, iti plac rusii?
-Da.
-Dar romanii??
-Nu.
-De ce?
-Pentru ca-l bateau pe tatal meu cu rigla peste degete la scoala.
-Si ce face tatal tau acum??
-Ehehe, l-au impuscat rusii demult! -
#15 IonelaColesnic 27 March 2013 | 15:16 Stefan cel Mare isi pierduse toti razesii in lupta, ce sa faca, ce sa faca, merge el prin toate satele si stringe oaste ce mai ramasese.Ii cheama in fata cetatii si le tine o cuvintare:
-Ostenii mei, in noaptea asta o sa luptam pina la unu!
Da unul din ostatsi zice:
-Maria ta, nu putem sa luptam pina la 12 ca sa ne culcam si noi mai devreme?? -
#16 IonelaColesnic 27 March 2013 | 15:04 Un om mergea cu trenul prin Moldova. Cu el în compartiment un moldovean. Se apropie de gara Oituz si omul deschide fereastra sa vada gara. Moldoveanul din spate:
- Marashesti...
Omul:
- Oituz!
Moldoveanul iara:
- Marashesti!
- Ba-i Oituz!
La care moldoveanul:
- Închidi giamul ca ma rashesti!... -
#17 IonelaColesnic 27 March 2013 | 15:00 Cum traverseaza moldovenii strada?
Se uita la semafor si daca e verde merg,iar daca e rosu alearga! -
#18 IonelaColesnic 27 March 2013 | 15:00 Un paznic de la vii zareste niste oameni care au venit dupa miezul noptii sa fure poama. Trage un foc de arma in sus si se ia dupa ei:
-Stati maaaai! le striga el din urma
- Ba stai tu, ca pe tine nu te fugareste nimeni! ii spune unul din hoti. -
#19 IonelaColesnic 27 March 2013 | 14:59 Odata Vasile a vazut in vis ca cineva ii da noua banuti, iar el a inceput sa faca gilceava zicind: "Ei, hai da-mi macar 10" . In timpul acesta el s-a trezit si a vazut mina goala. Atunci a inchis ochii si, intinzind mina a zis:" Ei, bine. Da si noua!" -
#20 IonelaColesnic 27 March 2013 | 14:58 Odata vecinul a cerut de la Vasile magarul. "N-am magar " , raspunse Vasile. In timpul acesta a inceput a rage magarul. Atunci vecinul a observat: "Mai Vasile, tu spui ca n-ai magar, da ia asculta cum zbeara" . Vasile a raspuns nedumerit:" Doamne, Dumnezeule! ca ciudat om mai esti-pe magar il crezi da pe mine, care am ajuns cu barba alba nu ma crezi!"