Chirca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chirca și Botnăreştii Noi. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 25 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1668 de oameni. Satul Chirca a fost menționat documentar în anul 1669.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Cîştigă 4 bilete la К-1, FEA / Разыгрываются 4 билета на К-1, ФЕА
Concurs: „Descoperă Moldova” Stimaţi vizitatori ai site-ului moldovenii.md. Vă propunem un concurs distractiv. Trimiteţi-ne bancuri pe teme, care vizează cultura, comportamentul, abilităţile moldovenilor sub aspectele sale pozitive. Cele mai haioase şi ingenioase bancuri vor fi apreciate de noi şi vor fi plasate pe pagina nouă a site-ului. Cele mai bune 2 bancuri vor fi premiate cu cîte 2 bilete la К-1, FEA.
Pentru mai multe detalii, contactaţi-ne la tel.: 022 225-411, 078-844-114 Va mulţumim.
Конкурс «Откройте Молдову» Уважаемые посетители сайта moldovenii.md. Мы предлагаем вам увлекательный конкурс. Отправьте нам анекдоты на темы, касающиеся культуры, поведения, навыков молдаван с положительной стороны. Самые смешные и умные анекдоты будут оценены нами и размещены на новой странице сайта. Приз за 2 самых лучших анекдота ‒ по 2 билета на К-1, ФЕА.
Ждем ваши анекдоты, начиная с сегодняшнего дня, 25 марта, и до 29 марта 2013. За дополнительной информацией обращайтесь по телефонам: 022 225-411, 078-844-114 Спасибо. |
|
-
#21 IonelaColesnic 27 March 2013 | 14:58 Mergind pe jos, Vasile a gasit o potcoava. Atunci el s-a bucurat, si a spus:" Acum dac-as gasi trei potcoave si un cal n-as mai merge pe jos." -
#22 IonelaColesnic 27 March 2013 | 14:58 Intr-o dimineata de primavara in curtea unui bogat au venit tinerii invitati in ajun pentru a merge la sapat la vie.Deodata a venit stapinul si a zis:
-Hai, sa plecam! Cine va duce torba cu piine?
-Eu! a raspuns Petru.
-Cine va duce cosul cu mincare?
-Eu! a raspuns iarasi Petru.
-Cine ia ulciorul cu apa?
-Sotia mea. a raspuns Petru.
-Da cine va duce sapile?
-Voi ce, ati luat apa in gura? Ori ce credeti ca voi duce totul eu? le-a zis Petru celorlalti. -
#23 IonelaColesnic 27 March 2013 | 14:57 Intr-o noapte la Vasile in casa intra niste hoti si cotrobaiesc prin odai. Sotia ii sopteste:
-Fa, mai Vasile ceva, ce-ai inlemnit?
-Taci nesocotito! Poate uita ceva de-a lor si ne alegem si noi cu vreun folos. -
#24 IonelaColesnic 27 March 2013 | 14:57 Un moldovean gras ii spune unuia mai slab:
-Mai,cind ma uit la tine, imi vine sa cred ca bintuie foametea in tara!
-Dar eu cind ma uit la tine inteleg de ce! -
#25 Lenuta 27 March 2013 | 9:22 Erau doi ciobani moldoveni si stateau sprijiniti in bite.
Deodata unul din ei ia bita si il loveste zdravan pe celalalt in fata. Ala se ridica plin de singe si ia pozitia initiala fara sa zica nimic. Peste un timp il intreaba: "ba, tu cind ai dat adineauri, ai dat serios sau in gluma?"
Ala raspunde: "pai ,in serios"
"Asa, ba. Sa nu faci tu glume din astea cu mine!" -
#26 dragoon2012 26 March 2013 | 22:40 O familie de moldoveni.Sotia intreba sotul care se duce la mare fara ea:
-Da ce nu tiai pus verigheta?
-Verighetă?Pe caldura asta.
-
#27 dragoon2012 26 March 2013 | 22:13 Americanul rusu si moldoveanul zburau in avion.Si asa cum zburau ei in avion trebuiea sa arunce ce are viecare mai mult in tara.
Americanul e si arunca un notbook.
Moldoveanul :bai ce faci,esti nebun
americanul :ei de este avem prea multe in tara.
Rusul arunca o sticla de votka.
Americanul:ce faci bai nebunule.
Rusul:de aestea avem prea multe.
Moldoveanul nu stie ce sa arunce,si il ea pe rus si il arunca.
Americanul:bai tu ce esti prost? De ce lai aruncat.
Moldovanul:ei de acestea avem prea multi in tara.
-
#28 dragoon2012 26 March 2013 | 22:00 Americanul ,italianul si moldoveanu,murind sau intilnit acolo sus in ceruri.Toti mirati se intreba cum au ajuns ei acolo.
Americanul:
-Mergeam pe mustang cu 200 km la ora am dat intrun copac.
Italianul:
-Eu cu ferari am dat intrun stilp avind 250 de km pe ora.
Moldoveanul:
-Da eu miam cumparat x5 si am murit de foame.
-
#29 dragoon2012 26 March 2013 | 21:51 Se iau la ramasag rusul,americanul si moldovanul la sinei mai trainica rîzînă in tara.
Americanul Zice:
Eii a vezi la nai ce rizina a facut, mam fugarit vrea jumate de zii dupa femeimea si nui putem scoate pilati si sutienul .rîzînă tare doamne fereste
Da rusu:
Ei da la noi se sfadise baba cu mosneagu,baba la inpins pe mosneg de la balcon ,si o dovedit si lo apucat de pachioaste si el o zburat pina la primul etaj si rîzînă lo zvirlit inapoi la balcon.
La care moldovanul zice:
Ei sa vedeti la noi ce rîzînă,so suit popa pe biserica o halit o trinta , popa o murit ,da caloşi au ramas intreghi.
-
#30 dragoon2012 26 March 2013 | 21:35 Vine un cumatru la alt cumatru in ospetie,au mai stat ei de vorba, au mai fumat cite o tigara,au mai baut cite un pahar de vin ,Si o venit vremea sa se duca acasa,cind ajungind linga poarta,cumatrul se uita in ocol la aistlalt cumatru si zice:
-Oi cumatre,
-sii
-Oi da cei cu porcul ista al tau.
-Da cei cu dinsul.
-Dapoi ea uitet are o castale,o bucata de staketa si si are el nu are picior
-Ei dapoi ce o sa tai eu tot porcul pentru o farfurie de rasituri sau ce.