30 noiembrie 2022, 16:30 Sport views 1551
O seară grandioasă de box profesionist în capitala Moldovei
30 noiembrie 2022, 16:30 Sport views 1551

O seară grandioasă de box profesionist în capitala Moldovei

Mai sunt cîteva zile pînă la seara internațională de box profesionist Arena Boxing Promotion în Chișinău! Deja pe 2 decembrie, pugiliștii din diferite țări își vor da întîlnire în ringul Universității de Stat de Educație Fizică și Sport.

Evenimentul, organizat de Arena Boxing Promotion și Federația de Box din Moldova, va începe la ora 19:00 (adresa: str. Andrei Doga 22, Chișinău). Seara va fi deschisă de tinerii boxeri profesioniști moldoveni Anatolii Conopliov din Bălți și Vladislav Gaureac din Chișinău într-o confruntare fără compromisuri în 4 runde.

Apoi, în ring vor ieși sportivii din categorie medie de greutate – boxerul moldovean experimentat Evghenii Shabazov și reprezentantul Kîrgîzstanului, Elaman Temirov.

A treia luptă a serii, de asemenea, va fi una internațională: în 4 runde își vor măsura forțele doi luptători puternici din punct de vedere fizic, din categoria semimijlocie - Ivan Sulac (Cahul, Moldova) și Iurii Sakunts (Erevan, Armenia).

Apoi vor încînta publicul cu un box de înaltă calitate pugiliștii moldoveni din categoria semigrea, care debutează în boxul profesionist pe ringul din Chișinău, Igor Radionov și Andrei Chiriacov.

În următoarea luptă, chișinăuianul Victor Lucaș se va confrunta cu boxerul romîn de la București, Liviu Nicolae.

În cea de-a șasea luptă a serii, își va testa abilitățile de luptă în ringul de box tînărul și talentatul kickboxer moldovean, care are un pumn de knockout, Cvintilian Lîsii. Oponentul lui Cvintilian va fi pugilistul român din București, Ion-Marius Tîncă.

În lupta principală a serii se vor întîlni unul dintre cei mai experimentați profesioniști moldoveni Romic Airapetean și energicul și agilul luptător turc, Mustafa Karlikli. Formula evenimentului principal al serii este de 6 runde.

Biletele pot fi procurate sunînd la numărul de telefon: 061163149.

Sursa: noi.md  

Cuvinte cheie:

box , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
106 locuitori

Antonovca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 10 km de oraşul Sîngerei şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 106 oameni. Satul Antonovca a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.