06 mai 2022, 12:30 Sport views 1827
Bivol despre lupta cu Alvarez: Singurul lucru rămas – realizarea sarcinilor!
06 mai 2022, 12:30 Sport views 1827

Bivol despre lupta cu Alvarez: Singurul lucru rămas – realizarea sarcinilor!

Deținătorul centurii WBA (Super) la categoria semi-grea, renumitul sportiv rus de origine moldovenească Dmitri Bivol se va întîlni, pe 7 mai, la Las Vegas, cu mexicanul Saul Alvarez, care ocupă primul loc în clasament, indiferent de categoriile de greutate.

Cu cîteva zile înainte de una dintre principalele lupte din cariera sa, Bivol a declarat următoarele:

„Sînt mulțumit de forma în care mă aflu. Am o dispoziție excelentă și vreau să intru în ring cît mai curînd posibil. Dacă e să răspund la întrebarea cum să-l învingi pe Alvarez... Trebuie doar să-ți faci bine treaba – este chiar ceea ce pot face eu. Și să o fac cu maximă concentrare și încredere. Acum, singurul lucru care mai rămâne de făcut este realizarea acestor sarcini."

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
231 locuitori

Zloți este o loc.st.c.f. din cadrul comunei Codreni, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cimișlia și la 51 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 231 de oameni. Loc.st.c.f. Zloți a fost înființată în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.