02 decembrie 2015, 15:55 Sport views 4919
02 decembrie 2015, 15:55 Sport views 4919

Cine ar putea fi desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2015

Oamenii din fotbalul moldovenesc cred că Alexandru Gaţcan merită să fie desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2015. Specialiştii consideră că Gaţcan a jucat cel mai stabil, în timp ce alţii nu s-au evidenţiat.

Alexandru Gaţcan este unul dintre cei mai importanţi jucători ai naționalei Moldovei și al echipei FC Rostov, care în acest moment se află pe locul doi în prima ligă de fotbal din Rusia.

Acesta este titular incontestabil şi poartă banderola de căpitan, atât la selecţionata noastră, cât şi la echipa rusă.

Oamenii din fotbalul moldovenesc cred că anume Gațcan merită să fie declarat fotbalistul anului.

"Părerea mea este că totuşi Gaţcan a jucat meci de meci la Rostov. Este şi căpitan, este liderul echipei, de acea cred că el trebuie să fie", a spus fostul fotbalist Viorel Frunză.

"Epureanu şi Ioniţă au jucat cam puţin din cauza traumelor. Cred că Gaţcan trebuie să fie desemnat. El a meritat. În ultimii ani el este unul dintre cei mai stabili jucători. La echipa de club şi la selecţionată s-a simţit lipsa lui", a precizat fostul fotbalist Eduard Grosu.

"Este o întrebare dificilă. Cred că Gaţcan, deoarece echipa sa joacă bine şi el este căpitan. Este greu să joci în Campionatul Rusiei", a declarat managerul echipei Dacia Chişinău, Adlan Şâşhanov.

Alți specialiști nu au un favorit pentru titlul de jucătorul anului, însă cred că Iurie Osipenco merită să fie desemnat cel mai bun antrenor din 2015.

"Nu sunt gata să dau răspuns. Cred că sunt oameni mai competenţi ca mine", a spus fostul fotbalist Lilian Popescu.

"Este greu de spus. Dacă sincer, nu ştiu. Nu pot spune cine s-a evidenţiat. Antrenorul anului trebuie să fie declarat Iurie Osipenco, dar nu ştiu cine este cel mai bun fotbalist", a conchis fostul fotbalist Serghei Epureanu.

Gala Laureaților FMF se va desfășura vineri, la Teatrul de Operă și Balet "Maria Bieșu".

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

sport , fotbal , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
553 locuitori

Măcăreuca este un sat din cadrul comunei Cotova, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Drochia și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 553 de oameni. Satul Măcăreuca a fost întemeiat în secolul al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.