14 mai 2015, 17:00 Caleidoscop views 18269
VIDEO: Descoperire fabuloasă în apele din apropierea Cubei care rescrie istoria omenirii. De ce au ţinut-o americanii secretă
Foto: gandul.info
14 mai 2015, 17:00 Caleidoscop views 18269

VIDEO: Descoperire fabuloasă în apele din apropierea Cubei care rescrie istoria omenirii. De ce au ţinut-o americanii secretă

Cercetătorii au descoperit mai multe piramide pe fundul Oceanului Atlantic, în vestul Cubei, şi cred că ar putea fi vorba chiar despre ruine ale oraşului scufundat Atlantida, scrie Utaot.com.

Paul Weinzweig şi Pauline Zalitzki au găsit piramidele la o adîncime de 1.600 de metri, folosind submarine şi alte echipamente speciale. Structurile antice, realizate din piatră, cîntăresc sute de tone şi aduc aminte de piramidele din Giza (Egipt), scrie sursa.

În plus, cercetătorii au mai găsit un sfinx, mai mulţi monoliţi aranjaţi ca la Stonehenge, dar şi gravuri într-o altă limbă, realizate pe pietre.

Utaot.com scrie că situl arheologic din Oceanul Atlantic a fost descoperit de americani, în anii '60, dar descoperirea nu a fost făcută publică pentru a nu fi găsit şi de ruşi.

Utaot.com scrie că nu se ştie exact vechimea sitului, însă acesta are cu siguranţă peste 10.000 de ani.

Sursa: www.gandul.info

Cuvinte cheie:

piramida , Cuba , ocean , istoria , omenirea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
1404 locuitori

Găuzeni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Găuzeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 20 km de orașul Șoldănești și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1404 oameni. Prima atestare documentară a satului Găuzeni datează din 12 aprilie 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.