22 ianuarie 2016, 16:34 Personalități views 15103
Roman Iagupov a devenit bunic!
22 ianuarie 2016, 16:34 Personalități views 15103

Roman Iagupov a devenit bunic!

Roman Iagupov, solistul trupei „Zdob și Zdub" a dezvăluit că este deja bunic. Și asta pentru că soția lui are o fiică în vârstă de 25 de ani.

„Soția mea are o fată de 25 de ani. Eu sunt deja bunel. Mă simt extraordinar, vârsta n-are importanță", a povestit amuzat Roman în cadrul unei emisiuni din România. Artistul se declară foarte fericit cu viața lui, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Interpretul a mai adăugat că talentul a fost moștenit de la mama sa, care cânta, printre altele, și operă.

„Îmi pare foarte rău că nu am înregistrat o piesă împreună cu mama, într-un studio. Ea a plecat, nu de mult, și a fost un moment foarte trist din viața mea", mărturisește artistul.

Roman Iagupov este căsătorit cu Carolina Voitenco, o pictoriță din Republica Moldova care se ocupă și de vestimentația sa scenică. El are o fată pe nume Alisa, în vârstă de 16 ani dintr-o căsnicie anterioară cu Yolka Flyman, de care a divorțat în 2004.

Sursa: unica.md

Cuvinte cheie:

Zdob şi Zdub , familie , Roman Iagupov

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
951 locuitori

Paustova este un sat din cadrul comunei Lipnic, raionul Ocniţa. Satul se află la distanța de 3 km de orașul Ocnița și la 246 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 951 de oameni. Satul Paustova afost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.