16 aprilie 2021, 17:10 Realitatea moldovenească views 2889
”În știință, graba este inadmisibilă. Ne dorim să scăpăm mai repede de COVID-19, dar riscăm să călcăm în străchini
16 aprilie 2021, 17:10 Realitatea moldovenească views 2889

”În știință, graba este inadmisibilă. Ne dorim să scăpăm mai repede de COVID-19, dar riscăm să călcăm în străchini

Rusia este una dintre puținele țări, care s-a isprăvit cel mai bine cu pandemia de coronavirus. Totuși, mai există destule probleme. Propunem atenției cititorilor un material publicat de ziarul rusesc «Литературная газета».

În prezent, nu există a sarcină mai importantă ca victoria asupra pandemiei de coronavirus COVID-19. Se fac eforturi colosale, țara s-a isprăvit bine cu primul val al epidemiei, elaborează și implementează vaccinuri contra infecției, perfecționează și testează noi remedii de tratament. Este un lucru foarte important în condițiile, în care situația privind extinderea virusului se complică în toate regiunile țării. Plus la faptul, că natura fenomenului încă nu este înțeleasă pe deplin nici de savanți, mai există și multe alte probleme. Interlocutorul nostru este Vladislav Lascavîi, doctor în medicina veterinară, academician al Academiei pentru securitatea alimentară, medic emerit din FR.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Pandemie , coronavirus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1864
Populația:
429 locuitori

Ciubara este un sat din cadrul comunei Vasileuţi, raionul Rîşcani. Satul este situat la 20 km de orașul Rîșcani și la 190 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 429 de locuitori. Satul Ciubara a fost menționat documentar în anul 1864.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.