24 mai 2019, 11:10 Realitatea moldovenească views 21371
”Viorica-Cosmetic” și-a surprins clienții cu o nouă gamă unică de colecție (Video)
24 mai 2019, 11:10 Realitatea moldovenească views 21371

”Viorica-Cosmetic” și-a surprins clienții cu o nouă gamă unică de colecție (Video)

Fabrica de parfumerie și cosmetică "Viorica-Cosmetic", la fel ca și în alți ani, de Hramul Orașului Chișinău a venit în centrul capitalei cu produse cosmetice de calitate.

Reprezentanții companiei, au adus în Piața Marii Adunări Naționale produse pentru îngrijirea părului, a feței și a corpului, dar și arome de parfum care au încîntat atît bărbații, cît și femeile.

În acest an, compania a prezentat clienților săi și o nouă gamă unică de colecție, produsă doar în număr de 1000 de bucăți – "Izvorul Tinereții".

"Produsele cosmetice din noua gamă sînt lucrate manual, fiind realizate în colaborare cu pictorul Iurie Palcov şi include 5 produse din linia: „Viorica Grapes", destinate îngrijirii faciale zilnice și anume o apă micelară, o cremă de zi, o cremă de noapte, o cremă contur ochi și un lăptișor demachiant", a spus Diana Munteanu, marketing manager „Viorica-Cosmetic".

Însă surprizele din partea companiei nu s-au oprit aici, vizitatorii stand-ului instalat în inima capitalei au avut posibilitatea să procure produse cosmetice cu o reducere de 25%.

De menționat că "Viorica-Cosmetic" este cel mai mare producător de cosmetice din Moldova, care pune la dispoziția clienților săi produse din ingrediente naturale. Recent, compania a participat pentru a treia oară la Expoziția „Cosmetics Beauty and Hair" de la Bucureşti.

Sursa: noi.md  

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1647
Populația:
947 locuitori

Ciuciuieni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Brejeni și Ciuciuieni. Localitatea este aşezată pe malul stîng al rîuleţului Ciulucul de Mijloc, la 11 km sud de oraşul Sîngerei şi la 102 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 947 de oameni. Satul Ciuciuieni a fost menționat documentar în anul 1647.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.