24 decembrie 2011, 13:42 Realitatea moldovenească views 5831
24 decembrie 2011, 13:42 Realitatea moldovenească views 5831

Serviciile speciale transnistrene îi aduc „acuzații dure” lui E. Șevciuk

Organele securității „de stat” din așa-numita rmn au acuzat candidatul  la funcția de lider a autoproclamatei republici de legături cu Occidentul şi intenția de a întoarce regiunea în componența Republicii Moldova. Asemenea acuzaţii au fost făcute de aşa-numitul ministru al securităţii de stat, Vladimir Antiufeev, cu cîteva zile înainte de a doua rundă a alegerilor „prezidenţiale”.

Oficialul a declarat că serviciile secrete au informaţii despre legăturile lui Evghenii Şevciuk şi a staff-ului său cu reprezentanţii Republicii Moldova şi  ai României, precum şi despre pretinsa predare a Transnistriei Chişinăului, în caz de victorie.

Ca dovadă a faptului că Rusia este împotriva lui Evghenii Şevciuk, „ministrul” a invocat o emisiune analitică a unuia dintre canalele TV ruse.

Evgheni Şevciuk a cîştigat în primul tur al alegerilor „prezidenţiale”, cu 38,55 % din voturi.

Comentarii

 (1)
  • #1 ionelmat Răspunde Citează selecţia
    а что до первого тура небыло известно вам дорогие кто был такой Шевчук? Знали вы все прекрасно. пусть народ скажет на выборы  кого хотят.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
669 locuitori

Răscăieţii Noi este un sat din cadrul comunei Răscăieţi, raionul Ştefan Vodă. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Ștefan Vodă și la 106 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 669 de oameni. Satul Răscăieţii Noi a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.