17 decembrie 2015, 11:39 Realitatea moldovenească views 7244
Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante din Moldova
17 decembrie 2015, 11:39 Realitatea moldovenească views 7244

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante din Moldova

Moldovenii care îşi caută un loc de muncă în domeniul IT sau contabilitate pot să se angajeze cu un salariu între 5.000 şi 50.000 de lei. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a prezentat un top cu o sută dintre cele mai bine plătite posturi vacante din ţară. Printre acestea se numără funcţia de manager de proiecte informatice, contabil sau consultant.

Topul cu cele mai bine plătite posturi vacante este deschis de întreprinderea SRL "Ritlabs". Administraţia companiei propune un salariu de la nouă până la 50.000 de lei pentru funcţia de manager de proiecte informatice.

Pe locul doi se situează postul de contabil şef la SRL "Lantav Prim", cu o remunerare de până la 15.000 de lei. Al treilea pe listă este SRL "Energplan", care oferă un salariu de 10.000 de lei pentru funcţia de consultat.

În topul celor 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante se regăseşte şi funcţia de medic psihiatru-legist la Penitenciarul numărul 4 din Cricova. Acest post este remunerat cu un salariu de 5.000 de lei.

Aceeaşi leafă va primi şi persoana care se va angaja în calitate de inspector de poliţie în raionul Ştefan Vodă.

O remunerare ceva mai mică, de 4.500 de lei, se oferă pentru funcţia de viceprimar în satul Copceac din acelaşi raion.

Clasamentul celor bine plătite posturi vacante înregistrate în baza de date a Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă se face conform declaraţiilor agenţilor economici.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

salarii , rating , top , munca

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
2362 locuitori

Cioara este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Cioara este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 65 km de orașul Hîncești și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2362 de oameni. Satul Cioara a fost menționat documentar în anul 1443.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.