Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 octombrie 2015, 11:51 Gustul bucatelor moldovenești în străinătate views 9575
28 octombrie 2015, 11:51 Gustul bucatelor moldovenești în străinătate views 9575

Nicăieri nu-i mai gustos ca acasă (Video)

Vă propunem să vizionați episodul 12 al ciclului de emisiuni ,,Păsări călătoare" − despre cine și ce mănîncă, despre bucatele tradiționale din Irlanda, Spania și Canada, precum și dorul migranților după bucatele moldovenești.

Totodată, reamintim că informații exhaustive despre bucatele și băuturile tradiţionale moldovenești, istoria și cultura vinului la moldoveni, tradiţii şi inovaţii în alimentaţia moldovenilor, produse pentru sănătate, reţete culinare, bucate de sărbătoare, bucate mănăstireşti, bucate de post, conserve de casă și secretele bucătăriei moldovenești pot fi aflate la compartimentul «BUCĂTĂRIA» a proiectului moldovenii.md.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

alimentatie , bucataria , bucatele , diaspora

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
434 locuitori

Constantineşti este un sat din cadrul comunei Goteşti, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Cantemir și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 434 de oameni. Satul Constantineşti a fost menționat documentar în anul 1830.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.