|
REŢETA ZILEI: Jambon
Mod de preparare:
Înlăturaţi grăsimea în plus de pe costiţe, tăiaţi-le bucăţi pentru porţii, presăraţi cu sare şi piper, amestecaţi, turnaţi deasupra bere şi lăsaţi să se marineze timp de 3-6 ore. Coaceţi-le pe grătarul încins, uns cu ulei vegetal.
A se servi cu legume de sezon, murături, mujdei sau adjica.
Ingrediente:
• 1 kg de costiţe de porc cu carne pe ele,
• 1 l de bere,
• 1 linguriţă de paprica,
• 1 linguriţă de muştar uscat,
• sare,
• piper negru măcinat.
- Anunț important pentru cetățenii Republicii Moldova din Rusia
- China va introduce regimul de călătorie fără viză pentru cetățenii mai multor țări
- Valerii Catruc: "Este important să menții o conexiune cu natura. Aceasta este sursa de putere, inspi…
- Moldova și topul celor mai puternice pașapoarte
- Cum comentează Popșoi informațiile privind intenția autorităților de a introduce vize cetățenilor ru…
- Compania DAAC Hermes S.A. a primit Certificatul de credibilitate ca cel mai onest contribuabil ©
- În cel mai rece punct de pe Pământ a fost înregistrat un record de temperatură: ce a indicat termome…
- Câștigătorii concursului anual de fotografie științifică Biker Street
- Pe cei puternici nu-i iubesc — sunt incomozi. Nu pot fi controlați.
- Tehnologia singurătății: de ce noii -waifu-bots- din Japonia amenință adolescenții și viitorul lor.
- Viața Urbană vs Armonia cu Natura
- Atenție! Nu amestecați niciodată aceste 7 fructe!
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1897
- Populația:
- 83 locuitori
Sergheuca este un sat din cadrul comunei Pervomaiscoe, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Drochia și la 188 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 83 de oameni. Satul Sergheuca a fost menționat documentar în anul 1897.
Comentarii
(0)