Temeleuţi este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Temeleuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Călărași și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1412 oameni. Satul Temeleuți a fost menționat documentar în anul 1443 cu denumirea Vrabia.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Procedee tehnice de împletire din pănuşi
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 leilei 21 March 2018 | 9:21 Read more -
#2 danutzaaa 27 December 2011 | 22:40 #2
Buna ziua din nou,
Am citit pe nerasuflate toate materialele de la acesta categorie, inca inainte de a posta mesajul meu. Sunt informatii foarte interesante care m-au ajutat. Dar eu ma refeream la informatii suplimentare despre tehnica impletirii, mai amanuntite, eventual ceva materiale video cu demonstratii.
Multumesc frumos.
-
#3 admin 27 December 2011 | 17:23 Informatie despre Împletitul din pănuşi de porumb puteti gasi aici
-
#4 danutzaaa 27 December 2011 | 14:11 Buna ziua,
Unde putem vizualiza tutoriale despre aceste tehnici de impletire din panusi? Sunt pasionata de acest domeniu, dar inca nu cunosc prea multe si as vrea sa invat sa impletesc. Cum ma puteti ajuta?
Multumesc frumos.
1