Cîietu este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cîietu și Dimitrova. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Cantemir și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 854 de oameni. Satul Cîietu a fost menționat documentar în anul 1807.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Принадлежность к Нации
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#21 CalinRomania 14 May 2011 | 21:22 Draga DORINUS,cand eu am ajuns in Italia,am incercat sa comunic cu italienii in engleza.Pe care ei nu prea o stiu.(nici eu nu e ca vorbesc prea bine aceasta limba).Sa-ti spun ce mi-au spus? Suntem in Italia si vorbim italiana !!!
-
#22 zefox 13 May 2011 | 9:23 ProMD: De ce toata informatia este "aranjata" in stil pro rus?
Si eu am observat ca tot site-ul e in rusa, pe forum se vorbeste doar rusa si toti is comunisti...
ProMD:Rusii in Moldova nu ar trebui sa aiba NICI un drept atata timp cat ei nu respecta CONSTITUTIA!
Care constitutie? Ceea pe care dragii nostri conducatori au vrut si vor sa o schimbe dupa placul lor? Si daca "rusii" (cred ca aici se subinteleg cei ce vorbesc mai bine rusa decit romana) au cetatenie Moldoveneasca, atunci frate, ei au aceleasi drepturi ca si tine. Sau tu vrei ca sa i se ia cetatenia? Ma faci sa rid.
-
#23 Orfeu 13 May 2011 | 2:14 care stat multietnic ? conform datelor statistice de la ultimul recensămînt cea mai numeroasă minoritate etnică erau ucrainenii cu 8.4 %, ruşii erau 5.8 %...există pur şi simplu ambiţii umflate şi lipsă de stimă -
#24 DORINUS 13 May 2011 | 2:04 adika ca Moldovenii din Italia,Turcia, Germanii sau alta tara carenu stiu limba acestei tari si vorbesk in engleza trebuie sa nu mai fie in aceasta tara!?! atunci singura ce are Moldova (fortza de munca) nu o sa mai avem, si noi ne vom ruina ca tara, ddeci dati sam,a la ideile tale si la ce ele duk, suntem un stat multietnic , si nui nimic rau in asta pina suntem uniti
-
#25 ProMD 13 May 2011 | 1:52 #3
Stimate admin, de ce pe site nu se scrie si despre deportarile moldovenilor de rusi si despre ocupatia rusiei si despre faptul ca rusii din moldova nu vor sa invete limba de stat (ca-s lenosi) si prin urmare ar trebui lipsiti de toate drepturile si expulzati din tara?
De ce toata informatia este "aranjata" in stil pro rus? Rusii din Moldova sunt o MINORITATE, sunt STRAINI si s-au nascut pe pamant STRAIN! Eu nu pot numi Moldova "rodina", pentru ca nu stiu limba. Rusii in Moldova nu ar trebui sa aiba NICI un drept atata timp cat ei nu respecta CONSTITUTIA! Sa invete limba! Nu le place romana, s-o plece! Moldova NU-i a rusilor si NICIODATA nu va fi. Acest site nu va schimba NIMIC. Rusii daca vor face mare galagie, vor enerva atat de tare poporul ca nu va mai ramane nici un rus in tara asta. Ori vor fi fugariti, ori desfiintati! -
#26 zefox 05 December 2011 | 10:54 ProMD: Adminul site-ului sterge mesajele care nu-i plac. Pute a comunism si cenzura. Site-ul a fost facut de rusi si tradus in romana.
NU exista comunism in Moldova, acei ce se numesc comunisti doar se numesc astfel, si nu actioneaza drept comunisti. Hai trezeste-te odata.
-
#27 admin 05 December 2011 | 10:20
Stimate ProMD, nu faceti copy paste la un singur mesaj in toate temele forumului si mesajele nu vor fi sterse. -
#28 ProMD 05 November 2011 | 23:33 Adminul site-ului sterge mesajele care nu-i plac. Pute a comunism si cenzura. Site-ul a fost facut de rusi si tradus in romana. -
#29 costica 05 August 2011 | 21:38 Deschizind pagina la forumul ,,Apartenenţa la Naţiune” am dat de alt titlu ,,Принадлежность к Нации” ...Fratilor, aici nu e Congresul PCRM, sau lansare electorala PCRM-ista care incepe cu ,,Buna ziua” si restul in limba...altei natiuni. (Zdravstvuite mi moldovane)