Olăneşti este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Olăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 27 km de orașul Ștefan Vodă și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5297 de oameni. Satul Olănești este menționat documentar în anul 1595.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Fotbalul din Moldova
Întrucât văd că administratorii nu se grăbesc să facă un subiect despre sport, îmi iau inima în dinţi şi propun un subiect despre cel mai popular sport din cele două ţări - fotbalul. Vorba aia la fotbal şi politică se pricepe tot românu/moldoveanu. |
|
-
#1 lzm00 06 May 2017 | 7:43 Read more -
#2 admin 13 September 2011 | 12:40 Stimati useri ai forum-ului va aducem la cunostinta ca regulile forum-ului trebuiesc respectate!!! -
#3 razesu 09 December 2011 | 20:52 SPQR:
Victor Guşan, un rus
-ciudat...are totusi un nume de familie romanesc/moldovenesc...... -
#4 razesu 09 December 2011 | 20:49 #31
Imi aduc aminte ca la Terek a fost o adevarata colonie romaneasca cu Pancu, Florentin Petre si altii........stadionul arata cu adevarat superb....
-
#5 SPQR 09 December 2011 | 20:43 Mda... vad ca si Janos Szekely e la aceeasi echipa cu Plesan alturi de un moldovean de care evident nu am auzit.
Ciudata si prima liga rusa, am ascultat recent la BBC (post de radio fascist) despre Terek Grozni care il aveau antrenor pe Gulit care, dat afara de presedintele clubului care e si presedintele republicii a spus ce mafie e pe acolo, mafie care ii face pe Seriff sa para copilasi.
Am ramas masca dupa ce am vazut ce stadion si-au tras cecenii
http://cdn.cloudfiles.mosso.com/c12671/1887_1313479218.jpg
Pentru mai multe imagini puteti intra pe http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1100661&page=8
-
#6 razesu 09 December 2011 | 20:27 #28
se pare ca in ultimul timp jucatorii romani sint destul de bine vazuti in Rusia, existind un numar destul de apreciabil de jucatori romani in prima liga rusa..........ma surprinde ca jucatori de genul lui Plesan care in Romania au ramas la statul de eterna speranta ajung in liga rusa la un statut de mici vedete.... -
#7 CalinRomania 09 December 2011 | 20:25 #26...........SPQR .............esti fenomenal !!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
#8 SPQR 09 December 2011 | 20:19 Din cate stiu era vazut destul de bine. A luat echipa Kuban din liga a doua si a dus-o in prima liga unde in prezent se alfa pe locul 8, cea ce e foarte bine pentru o nou promovata.
Am auzit ca au fost si niste probleme cu conducerea, Petrescu pe langa ratari de penalty-uri mai este cunoscut si pentru gura lui mare.
-
#9 razesu 09 December 2011 | 20:13 -ca tot este vorba de fotbalul din fostul spatiu sovietic, m-ar interesa daca se poate o informare din partea colegilor moldoveni despre cum este perceput Dan Petrescu in presa din Rusia... -
#10 SPQR 09 December 2011 | 13:20 Read more -
#11 CalinRomania 09 December 2011 | 1:12 Draga SPQR......as spune "intr-o finala tensionata rezolvata la lovituri de departajare."
"intr-o finala tensionata rezolvata la lovituri de.......tun ! " :)))))))))))))))))))
-
#12 SPQR 09 November 2011 | 23:13 Asta e un fel de varianta hip-hop a imnului Transnistriei... cam greu sa le pui pe muzica lorhttp://www.youtube.com/watch?v=FJhDqL86yr4 (daca nu merge linkul se poate cauta usor pe youtube "Anthem of Transnistria")
Daca schimbi literele latinesti cu cele chirilice poti sa propui varianta lui Smirnov ca stii doar ca face urat cand vede "R" ca vai doamne se scrie in oglinda aceasta litera.
Apropo de tema (care este legata de sport)
Ma intreb daca Transnistria are o echipa nationala cu care sa joace cu alte state fantoma ca Osetia de Sud sau Abkhazia. Ar interesanta o cupa a statelor fantoma cu Cirpul de Nord si Nagorno Karabakh intr-o finala tensionata rezolvata la lovituri de departajare.
-
#13 lvl100 09 November 2011 | 22:59 SPQR: :)) Trebuia sa o pui pe versuri
Vox populi vox dei !
Si pentru Pridnestrovie luptam
Si fascimul il doboram
Fascism mare , de Chisinau
Acum , si in orasul tau.
Caci ei de Stefan cel Mare tipa
Dar noi pe Smirnov il vrem in tipla.
Urmas de sarmati adevarat
Nu ca maldavanu inventat
Si uite asa ciobanu transnistrean
Ii da CTRL+ALT+DEL celui maldavan
Caci dorinta de statalitate,
nu poate fi oprita de Chisinau frate
Check it out , yo yo yo
Refren: strigati Tiraspol daca sunteti cu mine
dusmanii mor ca ne descurcam mai bine
-
#14 SPQR 09 November 2011 | 22:38 :))
Trebuia sa o pui pe versuri
Totusi hai sa mentinem discutia cu tenta sportiva macar - despre istorie putem sa vorbim pe 99% din discutiile de pe acest forum.
-
#15 lvl100 09 November 2011 | 22:09 SPQR: Cotidianul Le Temps din Elveţia: "Dacă am urma o oarecare logică, ar trebui ca acest club de fotbal din Europa Orientală să se numească FC Gangster Tiraspol.
Popaganda desantata impotriva bravului popor transnistrean se va izbi ca de un zid de piepturile vitejilor transnistreni.
Viteji care au tinut deoparte fascistii moldoveni ce au incercat sa cotropeasca bogatiile culturale si materiale ale Transnistriei (Pridnestrovie)
Of minunata Pridnestrovie , istoria mai veche de 100000 de ani si bogatia culturala, te-au facut tinta atot-moldovenismului Chisinaunean.
Minunata intelegere intre ucraineni , rusi si moldoveni da dureri de cap sovinismului moldovean ce vrea sa atace statalitatea minunatei Pridnestrovie, a istoriei sale milenare si a dorintei poporului sau e libertate fata de fascismul chisiuanean.
In episodul urmator : "Transnistreana - mama limbii moldovene"
-
#16 SPQR 09 November 2011 | 15:15 Read more -
#17 razesu 09 October 2011 | 23:37 Read more -
#18 SPQR 09 October 2011 | 23:22 Nu stiu nimic de Petrescu decat ca ratat cu Suedia in '94 la loviturile de departajare si l-a facut pe tata sa planga.
Romania sper macar sa se mentina la IRB in Top 20 cele mai bune echipe din lume. Acum vad ca suntem pe 17 cu Georgia si Fiji deasupra (echipe cu care acum 5-6 ani nu aveam probleme serioase)
Acum vad si eu 3-0 pentru Medias, in conditiile in care Mediasul a pierdut etapa trecuta cu Dacia Mioveni, adauga la asta ca Otelul pierde acasa cu 0-4 si obtii un campionat cu rasturnari telenovelice de situatie. Etapa viitoare Craiova revine in liga 1 si Gigi afla ca islamul e religia adevarata.
-
#19 razesu 09 October 2011 | 23:16 de obicei cind il citam ,mergea...dar se pare ca nici asa nu se activeaza
-
#20 razesu 09 October 2011 | 23:15 SPQR:
http://www.vipmagazin.md/top/Top_10_fotbali%C5%9Fti_moldoveni_ai_tuturor_timpurilor