Vîlcele este un sat din cadrul comunei Toceni, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Cantemir și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 405 oameni. Satul Vîlcele a fost înființat în anul 1946.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Scarba de Rusia
Salutare |
|
-
#21 burlakul 16 June 2011 | 19:31 #5Si daca o sa fii putin mai atent pina a trage concluzii eu l-am scris cu litera Mare!oameni mai sint ,dar de la Oameni avem si ce invata!
-
#22 lvl100 16 June 2011 | 19:21 burlakul: Am dat un exemplu simplu de Roman care-i si Om,
razesu:SI RESTUL DE ROMANI CE SINTEM? NEOAMENI....Ma distreaza cum se mai chinuie cate unul sa arate cat e de tolerant si intelegator, etc etc.
Dar nu reusesc saracii nici macar daca se screm sa nu spuna o prostie.
burlakul:,care nu se lasa influientat de anumite porcarii istoriceApropo de ..istorice, ce informatii mai ai de pe frontul dacic ?
burlakul:dar si tu staruiete sa fiimai intelegator fata de cei din jur.Un forum cladit pe ura si injuraturi....primim un apel la intelegere ..stai, stai, sa verific cred ca mi-a dat o lacrima. A nu, doar mi s-a parut.
-
#23 burlakul 16 June 2011 | 19:11 #5Mai sint si moldoveni care mai au mult pina afi oameni...(daca asta te consoleaza;) )Om a fi e mai mult decit a merge pe 2 picioare.
-
#24 razesu 16 June 2011 | 17:32
Am dat un exemplu simplu de Roman care-i si Om
-SI RESTUL DE ROMANI CE SINTEM? NEOAMENI.... -
#25 burlakul 16 June 2011 | 17:20 #3Nici n-am sperat c-o sa ma intelegi...Am dat un exemplu simplu de Roman care-i si Om,care nu se lasa influientat de anumite porcarii istorice si nu se limiteaza la a insulta un popor p/u greseala unui conducator limitat, dar a evoluat rational si emotional constructiv.Si pot spune ca acesti oameni sunt Personalitati de la care avem multe de invatat!Nu vreau sa te ofensez,dar si tu staruiete sa fiimai intelegator fata de cei din jur.
-
#26 lvl100 16 June 2011 | 16:50 burlakul: Ce frumos cinta un Roman,Ducu Bertzi(am scrtis cu litera mare p/u ca acesti aomeni o merita,indiferent de etnie...): http://www.youtube.com/watch?v=pAlBnpiXRNo&feature=BFa&list=WL9E30B9A7FB0B594E&index=12 Dupa versurile unui Rus,Serghei Esenin: http://www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/nu-regret-nu-ma-jelesc-nu-strig-7zuddno.html Nu fiti ca lvl100,pe acestia nu-i robeste nimeni,ei sint robii propriei prostii si limitari...Nu vreau sa ofensez pe nimeni dar prostia n-o tolerez.
Ce legatura e intre a-l cita pe Ducu Bertzi si parerea ta despre alti parteneri de pe forum ? A cantat Ducu Bertzi despre lvl100 ?
Hai burlakule putin concentrare. Stiu ca spre deosebire de mine esti o minte deschisa, cosmica, ce intelege trecutul si prezentul, ce isi trage radacinile din continuitatea sumeriano-dacica, dar totusi...posturile iti suna ca naiba cand amesteci muzica folk cu atacurile la persoana.
-
#27 burlakul 16 June 2011 | 15:16 Ce frumos cinta un Roman,Ducu Bertzi(am scrtis cu litera mare p/u ca acesti aomeni o merita,indiferent de etnie...):
http://www.youtube.com/watch?v=pAlBnpiXRNo&feature=BFa&list=WL9E30B9A7FB0B594E&index=12
Dupa versurile unui Rus,Serghei Esenin:
Nu fiti ca lvl100,pe acestia nu-i robeste nimeni,ei sint robii propriei prostii si limitari...Nu vreau sa ofensez pe nimeni dar prostia n-o tolerez.
-
#28 burlakul 16 June 2011 | 13:50 Daca nu se ingrijoreaza romanii si ceilalti ca stau americanii pe teritoriile loor,eu de ce m-as ingrijora,ca stau rusii pe la noi?Noi nu avem forte concrete de a ne apara in caz de razboi...Asa ca vrem noi sau nu vrem trebuie sa ne incredintam unei forte mai mari si care are autoritate in lume.Alta este treaba cind se implica in procesul de dezvoltare a regiunilor pe care le controleaza...Transnistria a fost ocupata ca garant ca noi n-o sa fugim nicaiuri;)Trebuie sa gasim limba comuna cu rusia de azi si sa ne intorcem teritorile,fara ca sa le intorcem spatele.Ei au demonstrat ,ca daca vor ceva obtin si nimeni nu le poate dicta ce sa faca(asta e realitatea).Parerea mea este ca trebuie sa gasim limba comuna cu Rusia si de a icerca sa ne dezvoltam viitorul impreuna ca prieteni si vecini...