Cureşniţa este un sat din cadrul comunei Holoşniţa, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Soroca și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 499 de oameni. Satul Cureșnița a fost menționat documentar în anul 1588.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Orheiul Vechi
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 leancapalii 15 October 2012 | 16:12 păcat să fii Moldovan şi să nu vizitezi acest loc minunat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#2 jessy 10 April 2012 | 14:09 Orheiul Vechi este un loc ft frumos, mi-a placut mult acolo..si merita de vizitat!! -
#3 touristmd 06 June 2011 | 13:40 #3
În primul rînd citiţ în proectul nostru despre marşrutul acesta, vă dau linku:
http://moldovenii.md/priroda-i-turizm/turizm-v-moldove/turisticheskie-zhemchuzhiny-moldovy/gorod-soroka-i-selo-koseuts
Iar pe loc în cetate se vînd materiale despre cetate şi cîte odată sînt oameni care vă pot ajuta ca ghiduri (cu o plată adaugatoră), doar ultima variantă nu vă pot garanta. -
#4 violeta 06 June 2011 | 11:51 #1
da cine organizeaza excursii acolo? eu am fost singura cu prieteni, dar as vrea sa merg si cu cineva cine stie bine localitatea
-
#5 admin 06 April 2011 | 11:26 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#6 Spero 06 March 2011 | 16:26 Ce maretie si ce peisaj, demn de toti muntii din lume... E foarte frumoasa excursia la Orheiul Vechi, grabiti-va sa vedeti aceasta splendoare, caci viata trece...
1