Ceapaevca este un sat din cadrul comunei Şalvirii Vechi, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Drochia și la 204 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 338 de oameni. Satul Ceapaevca a fost menționat documentar în anul 1919.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Дороги Молдовы
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 Spero 22 June 2011 | 12:29 Da probail ar trebui sa fim mai insistenţi si mai activi civic, sa nu lasam guvernantii sa doarma la serviciu si sa profite de banii nostri. Iar drumurile noastre toate speram ca se vor intilni vreo data, vorba cintecului si ne vor aduce acolo unde ne dorim sa ajungem cu atita infrigurare.
-
#2 touristmd 14 June 2011 | 12:34 #4
Cred că noi toţi speram să fie aşa doar nu pre ne stăruim ca se împlenească. -
#3 Spero 14 June 2011 | 12:21 Din acest punct de vedere da dar eu mi-as dori sa fie amenajate, si sa fie usor de mers pe ele, sa fie turisti, iar tara sa aiba venit si sa prospere...
-
#4 admin 06 April 2011 | 11:25 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#5 touristmd 06 March 2011 | 18:02 #1
Doar eu mă bucur că drumurile acestea încu nu sînt ca la europeni şi că parcă eu le descoper prima dată. -
#6 Spero 06 March 2011 | 14:13 Ce frumos! Te face sa gindesti, sa-ti pui intrebari, oare sint pe drumul care trebuie in viata dar si calatorind... Ah, daca toate drumurile astea ar fi ca si cele europene cu mici hotele civilizate, cite am avea cu totii de cistigat!
1