Cneazevca este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cîzlar, Cneazevca și Stoianovca. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Leova și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 948 locuitori. Satul Cneazevca a fost menționat documentar în anul 1894.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Romane care trebuiesc citite
Care din romanele citite de voi merita sa le citeasca si altii |
|
1
-
#1 admin 06 April 2011 | 10:57 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#2 adara 06 March 2011 | 17:49 Asa e sa fii femeie intr-o societate traditionala :)
-
#3 Lenuta 06 January 2011 | 10:41 Da foarte crunt sa comportat Ion cu Ana :-( si tatal ei la fel, era si de asteptat sarmana sa isi puna capat zilelor
-
#4 tinka 31 May 2011 | 12:31 Eu am plins la acest roman si putin daca sincer ma traumat:(
-
#5 Lenuta 31 May 2011 | 11:25 Si eu lam citit cind eram in scoala si cind faceam facultatea si ultima data am atras atentia la alete nuante, pe care inainte nu le observam
-
#6 adara 30 May 2011 | 17:36 Eu personal l-am citit de citeva ori.
-
#7 Lenuta 30 May 2011 | 16:00 Eu cred ca merita de citit romanul "Ion", de Liviu Rebreanu
1