Copceac este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Copceac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 57 km de municipiul Comrat și la 164 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 9551 de oameni. Satul Copceac a fost întemeiat în anul 1791.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Cum se face că mîncarea era mai gustoasă în copilărie la bunici?
Ori pentru ca in copilarie toate sint frumoase si bune,ori pentru ca fiind oraseni,nu mincam tocmai produse naturale ca din gradina bunicilor ori odata cu anii se schimba preferintele.Ce ziceti? |
|
1
-
#1 leilei 21 March 2018 | 9:19 Read more -
#2 jessy 26 September 2012 | 12:39 daa sunt de acord ca bucatele pregatite de bunica erau cele mai gustoase in copilarie deaorece la o masa eram adunati toti verisorii si gustam ku totii din bucatele preparate de ea.. -
#3 violeta 06 September 2011 | 16:29 iata de ce mie nu mii dor asta borsh rosu cu usturoi! numi placea nici borsh, nici usturoi, da bunica spunea ca e bine pentru sanatate :D
-
#4 Lenuta 06 September 2011 | 15:58 Da de coltunasii cu visina, si cu brinza mii dor si mie
-
#5 violeta 06 September 2011 | 12:36 #10
ei, bine dar! :D
La bunica mea imi placeau cel mai mult coltunasi. Neam-neam! Cu brinza, cartofi si visina. Of, mie dor! :)
-
#6 Lenuta 06 September 2011 | 12:16 #9 pai eu pot sa aleg ceapa din bucate :-D
-
#7 violeta 06 September 2011 | 11:58 #8
cred ca depinde totusi de: ce mincare iti placea tie. daca nuti place ceapa, dragostea bunicii cu care ea o sati gateasca na sa ajute :)
-
#8 Lenuta 06 September 2011 | 11:45 #6 depinde de bunica, mie la cea din partea mamei imi placea tot, iar la cea din partea tatei nu
-
#9 admin 06 April 2011 | 11:12 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#10 violeta 06 March 2011 | 15:15 cred ca este un steretip. mie numi placea tot ce gatea bunica
-
#11 doina 20 May 2011 | 12:16 Eu cred că știu secretul!!!! Gustul bucatelor preparate de bunica și mama necătînd la faptul că sînt foarte simple sînt condimentate cu DRAGOSTE pentru cei dragi!!!!
Vă recomand să nu uitați de acest inredient!!!! -
#12 Lenuta 20 May 2011 | 11:54 Bunica mea la fel gateste gustos, uimitor este faptul ca retele ei sunt foarte simple
-
#13 CalinRomania 14 May 2011 | 22:19 Mai oameni buni,citesc acum lista cu bucate moldovenesti de-ti lasa gura apa!!!
Am un prieten moldovean din judetul Neamt (de fapt mai am un prieten foarte bun tot de acolo) a carui mama si a carui prietena sunt gospodine deosebite.Cu proverbiala ospitalitate moldoveneasca m-au invitat la masa si am mancat o..........TOCHITURA MOLDOVENEASCA de salivez si acum numai amintindu-mi de acel eveniment! Sarmalele,borsul......mmm...cate bunatati!!! Si tot de la el am cel mai bun vin de casa pe care l-am baut in Romania !!!
-
#15 Moldovanochka 05 December 2011 | 9:29 Nu inteleg care este intrebarea))))) Ca om matur, tind sa maninc ceea ce este sanatos!))) Chiar de exemplu nu cumpar rosii sau castravete cind nu le este sezonul.
1