Rîngaci este un sat din cadrul comunei Cepeleuţi, raionul Edineţ. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Edineț și la 234 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 225 de oameni. Satul Rîngaci a fost menționat documentar în anul 1715.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Ce pot sa fac eu pentru Tara mea?
Fiecare so intrebat, ce poate sa faca pentru Tara noastra personal? ce poate sa faca, ca miene sa fie mai bine ca azi. De exemplu eu fac asa: cind e semaforul rosu -eu nu trec strada. la prima vedere asta e o nimica toata, dar daca noi o sa ne gindim mai adinc? |
|
-
#21 zefox 05 November 2011 | 17:49
Беря во внимание то что тут большинство на румынском (молдавском) беседуют, будет тяжеловато русскоязычным.
fascistii nu sunt o rasa... -
#22 Adrianis 05 November 2011 | 17:44
NOI Moldovenii sintem o Natie toleranta!! si e respectam pe toti!! - Foarte, foarte, foarte amuzant, venind din partea TA :)) -
#23 admin 05 November 2011 | 11:13
, Уважаемый Злой, на нашем форуме вы можете общаться на любом языке. -
#24 zloi1977 05 November 2011 | 10:50 а что на русском нет форумов -
#25 MihaiP 05 November 2011 | 9:04 Vezi cum iti dai rasismul pe fata. Ai invatat ca fascistii au fost rai, dar nu ai inteles de ce. Iti spun eu: crimele lor au plecat de la impresia unora ca sunt mai buni decat altii doar pentru ca s-au nascut intr-o natie. -
#26 Mexxik81 05 November 2011 | 1:06 MihaiP Romanii sint jigniti pentru ca sau nascut Romani si aici nu ai cei face! A fi Roman e o Diagnoza! mii jale de tine ca tiai vindut neamul! Romanule!!! scuza ca team injurat! :) -
#27 MihaiP 05 November 2011 | 0:12 Mexxik81, te contrazici singur. Mai intai spui ca sunteti o natie toleranta si ca respectati pe toti, ca mai apoi sa jignesti romanii cu un stereotip ieftin. Te iei de nationalisti, fara sa iti dai seama ca voi, moldovenistii, sunteti mai nationalisti decat cei cu care discutati. Pana la urma, voi va mandriti mai mult cu apartenenta la o natiune, voi va mandriti cu fapte istorice de acum 500 de ani, si mai ales voi tot explicati de ce va considerati ca natiune mai buni decat noi, romanii. -
#28 Mexxik81 05 October 2011 | 23:03 Noi Moldovenii sintem o Natie toleranta!! si e respectam pe toti!! Da Nationalistii o pierdut demult in 45 ! o ramas numai niste degradati ca tite(scuze)! si imi pare rau de tine ca te socotesti inteligent da gindesti asa de prost! Un om inteligent nu poate gindi ka tine , eu sper ca cantitatea ta de IQ o sati ajunga sa supravetuesti in viata asta ! sau o sa imbli ca Romanii cu cesrsitu ? si aici punem un punkt!! Formeaza o tema noua "Ma mindresc cas Roman" si comunica acolo cu Inteligentii ca tine , si fii sigur ca eu nu o sa apar acolo!! salut -
#29 Adrianis 05 October 2011 | 18:25 Parcă erai în Germania. Sau te-ai întors aşa, pe neprins de veste?...)) Adevărul iese mereu la iveală...)) Iar raza de 200 km am motive să o restrâng la 50 acum :)) În altă ordine de idei, uite că te învăţ eu ce poţi să faci pentru ţara ta: De fiecare dată când cineva ţi se adresează în rusă, să-i răspunzi în moldovenească şi să îi dai de înţeles că trebuie să respecte ţara în care trăieşte. Pare o nimica toată, dar dacă o să ne gândim mai adânc? :) -
#30 vados 05 October 2011 | 15:57 Da eu vreau sa deschid o afacere de microcreditare in Moldova ca totusi sint muti mai ales din sate care au nevoie de credite dar nu pot sa le obtina. Am experineta de patru ani in microcreditare. Si caut investitori.